Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogatiji program

Advent u Zagrebu počinje 1. prosinca, ovo su tri nove lokacije

Advent
Foto: Press
1/7
09.11.2018.
u 11:55

Naglasak ove godine Turistička zajednica grada Zagreba stavlja na kulturna događanja, održat će se osam različitih prigodnih festivala, poput Adventa u katedrali, Božić s klincima u Gavelli, Advent u župi sv. Blaža...

Advent Stara Tkalča, Filmski Advent u Prolazu sestara Baković i Advent u Maksimiru tri su nove lokacije koje će se ove godine organizirati u sklopu Adventa u Zagrebu.

U Tkalčićevoj će zaživjeti tradicionalni obrti najstarijih zagrebačkih naselja Gradeca i Kaptola, dok će se u nekadašnji Miškecov prolaz biti uređen kao set sa snimanja božićnog filma, a u kinu Europa prikazivat će se božićni filmovi za sve uzraste.

Advent
1/13

Naglasak ove godine Turistička zajednica grada Zagreba stavlja na kulturna događanja, održat će se osam različitih prigodnih festivala, poput Adventa u katedrali, Božić s klincima u Gavelli, Advent u župi sv. Blaža...

Učenici Učeničkog doma Marije Jambrišak otvorit će vrata svojeg dvorišta u sklopu "Poziva na čaj", a advent će se slaviti i u kazalištu Vidra, s predstavama najstarijeg dramskog studija slijepih i slabovidnih.

Advent se otvara 1. prosinca paljenjem prve adventske svijeće na Manduševcu, prigodnim programom u Ledenom parku i paljenjem lampica na Zrinjevcu, a ove godine ponovno vrata otvara Ured predsjednice, uz novost da će se moći obići i glavna zgrada.

Foto: Press

Zagrijavanje počinje na nekim lokacijama već  28. studenog, a ponovno će se štandovi otvoriti na Fuliranju, Gornjem gradu, Trgu bana Jelačića, u Marićevom prolazu. Detaljan program je na internet stranici http://www.adventzagreb.com/.

>> Pogledajte video vizualizacije rotora u Remetincu

Ključne riječi

Komentara 1

AL
Alan
13:05 09.11.2018.

U Zagrebu je advent čarobniji, sadržajniji i puno ljepši od adventa u Beču, Pragu, Budimpešti, Krakowu i Bratislavi gdje sam bila zadnjih nekoliko godina. Predivan blagdanski ugođaj, vizualno, mirisima, okusima, ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije