Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ina Delta Rally

Adrenalinska utrka po Medvednici i besplatni koncert

09.05.2014., Zagreb - Gradonacelnik Milan Bandic otvorio 40. INA Delta rally.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
03.09.2015.
u 10:38

Za gledatelje je pripremljen i zabavni program pa će tako u petak u 20 sati na Velesajmu besplatan koncert.

Do početka jednog od najstarijih i najpopularnijih automobilističkih natjecanja u Hrvatskoj broji se još sedam dana kada će 50-ak vozača projuriti Zagrebom i obroncima Medvednice. Naime, idućeg petka i subote, 11. i 12. rujna, održava se 41. Ina Delta Rally koji se prvi dan vozi u 15 sati od Zagrebačkog velesajma uz hipodrom do Inine zgrade.

U subotu se utrka seli u Bliznec, Šestine i Kašinu pod Sljemenom, a počinje već ujutro i traje do 18 sati. Na reliju će sudjelovati 50-ak timova iz Hrvatske, Austrije, Italije i drugih zemalja, a osim atraktivnih automobila i zanimljive utrke, za gledatelje je pripremljen i zabavni program pa će tako u petak u 20 sati na Velesajmu besplatan koncert održati grupa Opća opasnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije