Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazalište lutaka

Poznate dječje predstave po blagdanskoj cijeni od 20 kn

ZKL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
31.12.2014.
u 07:40

Od 2. do 11. siječnja bit će izvedene najtražanije predstave ZKL-a, među kojima su Tri praščića, Pepeljuga...

Maca papučarica, Pepeljuga i Tri praščića. Samo su to neke od najpoznatijih predstava Zagrebačkog kazališta lutaka (ZKL). Sve će one biti izvedene u sklopu posebne blagdanske ponude - praznika u ZKL-u.

U kazalištu smatraju da su upravo praznici idealno vrijeme da djeca gledaju predstave. Stoga su organizirali reviju najtraženijih tijekom koje će ulaznice stajati 20 kuna.

Revija počinje 2. siječnja izvedbom Ježeve kućice, a završava 11. siječnja Čarobnjakom iz Oza. Predstave se izvode svaki dan u 18 sati, osim nedjelje kada su u 11 sati. U subotu postoji i termin u 16 sati.

Komentara 2

Avatar d-ano
d-ano
17:10 31.12.2014.

Zasto sva djeca nemaju besplatan ulaz bar za blagdane.

Avatar ankabutorac
ankabutorac
13:01 31.12.2014.

Voljela sam Kazaliste lutaka....cak kao 15-16 godisnja klinka sam isla u to kazaliste i, naravno, sjedila cist otraga i navijala za jeza da prevari zeca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije