Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROVESPA

50. godišnjica prvog Vespa kluba u Hrvatskoj u rujnu na Jarunu

vespa, crovespa (1)
Foto: Ana Manzin
1/3
28.08.2010.
u 12:29

Davne 1960. godine Zagrebom su vozili Vespe samo rijetki i imućniji građani, ali je s godinama Vespa postajala sve prihvatljivija svim građanima.

Zaljubljenici u legendarnu Vespu od rujna će nazdraviti 50. obljetnici osnutka prvog Vespa kluba u Hrvatskoj - Vespa klubu Zagreb AMD Rade Končar. Proslava će se održati u sklopu četvrtog izdanja "Crovespe", okupljanja hrvatskih vespaša, ali i gostiju iz inozemstva, na zagrebačkom Jarunu od 10. do 12. rujna (Kanu klub Končar).

U subotu 11. rujna organizirat će se zajednička vožnja vespaša u koloni od Jaruna do Sljemena.

Zadnji rok prijave za sudjelovanje (ako imate Vespu) je 1. rujna,a kotizacija iznosi 180 kuna za članove Vespa kluba i 220 za sve ostale. Prijaviti se možete na stranici www.crovespa.com

Davne 1960. godine Zagrebom su vozili Vespe samo rijetki i imućniji građani, ali je s godinama Vespa postajala sve prihvatljivija svim građanima. Danas je također i odlično sredstvo za izbjegavanje nesnosih gužvi u prometu.

Hrvatski vespaši također se nadaju da će 2013. uspjeti se izboriti za domaćina svjetskog susreta Vespa World Days.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
Kakma
19:53 29.08.2010.

Imucni?1963 ima sam vespu a zivija od crkavice.Ne vridi ta prica.

OB
-obrisani-
01:30 27.10.2010.

NOGOMETNI i HOKEJAŠKI manager: http://tinyurl.com/nogomet-hokej :::U razvoju su još: FORMULA 1, TENIS, KOŠARKA, RUKOMET, ODBOJKA, BIATLON i BASEBALL na koje je moguća registracija te kad igra počne bit ćete obaviješteni na e-mail o početku pojedinog sporta. Trenutna zajednica managera u u postojećim sportovima broji oko 350 000 korisnika i svakim danom sve je veća::: http://tinyurl.com/nogomet-hokej

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije