Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zagreb: Konferencija 'PRimjena.com: Internet i politički marketing'

03.02.2009.
u 17:58

U Zagrebu će se 12. veljače održati konferencija "PRimjena.com: Internet i politički marketing" ili kako iskoristiti utjecaj interneta na proces političkog komuniciranja i marketinga te na upravljanje odnosima s javnošću. Konferencija se održava u zagrebačkom Hypo Expo centru, a pokušat će pružiti smjernice o kretanjima moderne političke komunikacije.

Ovaj će događaj okupiti velik broj poslovnih i političkih stručnjaka, te stručnjake s područja odnosa s javnošću, te medija, ali i "ljudi iz sjene", marketinških stručnjaka.
Cilj konferencije je prenijeti tehnike specifične za politički marketing, te tako pomoći stručnjacima i političkim strankama u korištenju online metoda komunikacije.

Predavači na ovoj konferenciji bit će redom vrhunski stručnjaci za odnose s javnošću, koji će posjetiteljima prenijeti svoja bogata iskustva iz dosadašnjih kampanja. Predavači su poznati domaći i regionalni komunikatori sa višegodišnjim iskustvom - Krešimir Macan, Marko Rakar, Marjan Jurleka, Vuk Čosič, dr. Miroslav Tuđman, Domagoj Bebić, Jaka Levštek, Robert Gelo, Bojan Mušćet i drugi.

U sklopu konferencije održat će se i okrugli stol s temom „Utjecaj Interneta na političku kampanju u Hrvatskoj" koju će začiniti Nenad Stazić, Marijana Grbeša, Matija Babić, Bojan Mušćet i Robert Recihel uz moderaciju Zrinke Vrabec-Mojzeš.

Više informacija i prijave na PRimjena.com.

(PR)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?