Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD STARE DANE

Vjenčat će se Harrison Ford i Callista Flockart

20.02.2009.
u 14:36

U zabitima poput Jackson Holea u Wyomingu nema mnogo zanimljivih događanja, pa je prirodno da se svaki lokalni trač raširi poput šumskog požara. A trač koji se proširio iz tamošnjega matičnog ureda takav je da je vrlo brzo obišao cijeli svijet.

Naime, u dotičnom matičnom uredu dozvolu za vjenčanje zatražili su 66-godišnji Harrison Ford i 22 godine mlađa Callista Flockhart, stanovnici obližnjeg Fordova ranča. Sretni par je već obavio i testiranje krvi, neophodno da bi se dobilo dopuštenje za brak u SAD-u, a navodno su i u trgovini s formularima kupili zajedničku poreznu prijavu koju u Americi koriste samo bračni parovi.

Dvaput rastavljeni Ford iz svakog braka ima po dvoje djece, Flockhart je nakon prekida veze s redateljem Samom Mendesom i prije početka veze s Fordom 2001. posvojila novorođeno muško dijete. Zajedno su od 2002., a službeno su se zaručili 1. travnja 2007.

Ford je slavni Indiana Jones, Han Solo i Jack Ryan s filmskih ekrana, dok Callistu još uvijek poistovećuju s popualrnom Ally McBeal koju je glumila u istoimenoj seriji. Flockhart je odbila ulogu Susan (Teri Hatcher) u "Kućanicama", ali je zato dvije godine kasnije prihvatila ulogu Kitty McCallister u "Braći i sestrama", uspješnoj seriji koja se još uvijek snima.

Želite prijaviti greške?