Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.08.2010. u 12:00

Život u vječnom siromaštvu ipak je samo trenutak u ekspanziji svemira.

“Svemir će se nastaviti širiti zauvijek sve dok u konačnici ne postane hladna i mrtva pustinja”, tvrde znanstvenici u studiji koju je objavio ugledni časopis Science. Na prvu, otkriće zvuči uznemirujuće i izaziva tjeskobu, ali pažljivi čitatelj može sve preokrenuti u svoju korist. Jer kad znate da ja smak svijeta ionako neizbježan, ma što mi činimo drugima ili drugi nama, onda vijesti o rekordnoj nezaposlenosti, padu BDP-a ili rezanju plaća zvuče tako trivijalno. Jer život u vječnom siromaštvu ipak je samo trenutak u ekspanziji svemira.

Fimi media, HEP, HAC? Zvuči mi poznato, ali...
“Nikada nisam nikome svjesno omogućio prednost u poslovima hrvatske Vlade”, tvrdi Sanader. Je li to najava da će se u mogućem sudskom procesu braniti neuračunljivošću?

Hvala Državnom inspektoratu na Vlatkinom toplessu
“Nisam se nadala da će se moje grudi spominjati u kontekstu Državnog inspektorata”, rekla je Vlatka Pokos nakon što su je, dok se sunčala golih grudi, inspektori zatekli kako ljetuje u vili koja se iznajmljuje na crno. Iskreno, nismo se ni mi nadali da ćemo slike Vlatkinih grudi gledati u tom kontekstu, ali se ne žalimo. U ime svih pubertetlija i gospode u domovima umirovljenika zahvaljujemo se Državnom inspektoratu na dobro obavljenom poslu.

Kako je Polančec propustio zaraditi 44 milijuna kuna
Odgovor na pitanje zašto većinu ministara gospodarstva smatramo nesposobnjakovićima neočekivano je stigao od američke glumice Lindsay Lohan. Zbog problema s drogom “odgulila” je 13 dana zatvora. Odmah nakon izlaska iz ćelije ponuđeno joj je 5,5 milijuna kuna za intervju u kojem će pričati o svojim danima iza rešetka. Jedan dan – 423.000 kuna. Tako to radi majstorica. A što čini amater? Izađe iz pritvora, baca se ženi u zagrljaj, a u “ekskluzivnom” intervjuu kaže da je “istina voda duboka u kojoj se ne može utopiti”. Iako je tu veliku mudrost mogao naplatiti barem nekoliko milijuna kuna, bivši ministar Damir Polančec podario nam ju je bez naknade. Kako je u pritvoru bio tri i pol mjeseca, ispada da je Polančec mogao zaraditi 44 milijuna. Trebao je samo okrenuti broj Linsdayinog menadžera.

Ključne riječi

Komentara 5

DO
doktorica
13:58 21.08.2010.

“Nikada nisam nikome svjesno omogućio prednost u poslovima hrvatske Vlade”, tvrdi Sanader. .....znači da je to radio nesvjesno?!

OB
-obrisani-
14:56 21.08.2010.

Slične su i izjave našeg ex-precednika - nikad on nije nikome ništa naređivao da izda neki kredit - samo je predlagao bankama, a onda je na njima da ocjene.....:)

KA
KarkMax
18:33 21.08.2010.

Šteta da tu sponzorušu nisu snimili u kakvoj drugoj pozi gdje joj sise vise - ja to volim ... A svemir i tjeskoba: možda je prije ovoga današnjega 14 i pola milijardi godina staroga svemira postojao beskonačni broj svemira, aa možda će poslije ovoga našega također postojati bezbroj svemira ... a, vele, da je ovaj naš svemir nastao ne kao Velik Prasak (Big Bang) nego nešto kao kila (hernia) nekog drugog, paralelnog, veće svemira ... i da takvih kilavih svemira ima nebrojeno puno ... Ali najviše deprimira to da SVE, ama BAŠ sve, čak i ovo što pišemo, čitamo, sva naša svijest o svemu - da je sve to produkt tog prvog praska, da je to sve ta prvobitna ENERGIJA koja je i TVAR-MASA (E=MC2), i da smo mi i svo postojanje samo SVEMIRSKI OTPAD, otpad eksplozija davnih SUNACA koje su iz vodika i helija stvorile sve druge elemente u svemiru ... A kad se tako pusti misli da lutaju, onda se mora, hoćeš-nećeš pomisliti da MORA POSTOJATI barem nekakav BOG koji je sve to započeo i stvorio ... ... Inače,hajdno malo poyebati tog Snadera, te tvorove sa bijelim lasima - tu Koyoticu i tog muzičara-guzičara, taj HDZ, HSP, HNS i sve ostale uzurpatore i manipulatore svemirskoga reda i osječaja za pravdu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?