Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stan od 80-ak kvadrata

Zvono na portafonu stana kojim se koristi Žinić prekriveno papirićem s drugim prezimenom

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
20.01.2021.
u 10:37

Ministarstvo ga neuspješno pokušava iseliti odatle već sedam godina

Nakon što je otkriveno da župan Ivo Žinić besplatno živi u državnoj kući u Glini, nakon što je država obitelji Žinić obnovila obiteljsko imanje u Marinbrodu i nakon što je supruga naslijedila i obiteljsku kuću u Glini, 24sata pišu kako se Žinić koristi i prostranim državnim stanom u Zagrebu. Riječ je o stanu od 80-ak kvadrata u Ulici Bože i Nikole Bionde.

Ministarstvo ga neuspješno pokušava iseliti odatle već sedam godina. Ivo Žinić opet se nije javio dati pojašnjenja zašto se koristi i tim stanom uza svu državnu pomoć koju je dobio. Kako tvrde oni koji ga poznaju, u tom stanu inače su mu bili i sinovi kada su bili u Zagrebu. A navodno je u njemu kći jednog obiteljskog prijatelja koja studira u Zagrebu.

Video: Pogledajte kako izgleda kuća za koju je župan Ivo Žinić od 1995. godine plaćao najamninu od 100 kuna mjesečno

Reporteri 24sata došli su na adresu stana, no tamo nije bilo prezimena Žinić na portafonu. Naime, netko je nešto nalijepio na portafon, papirić na kojem je prezime koje odudara od ostalih, a ispod papirića piše – Žinić. 

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
11:34 20.01.2021.

Gdje sad Klem,Glogoški!?..I ostali štakoraši(šatoraši)!?..Gdje su!?

KR
krapra
11:11 20.01.2021.

Kako je lijepo u Hrvatskoj biti član HDZ-a. Domovina ti postane švedski stol; uzmi što god hoćeš i koliko hoćeš...

RO
RogaBabaroga
10:53 20.01.2021.

eh da je on jedini! da nije bilo ove strahote u Petrinji ništa se ne bi znalo! kolko toga ima u "lijepoj njihovoj". fuj ! bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije