Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.02.2014. u 14:00

Karamarko kritizira Milanovićev vozni park, a ne zna koliko je koštala njegova limuzina

U spotu koji se svako malo vrti na Novoj TV njihove zvijezde (Bago, I. Petrović, Jarak...) pričaju o emocijama u svom poslu. I dok oni to pričaju, lica su im bez emocija, skrivena u nekoj čudnoj, komornoj scenografiji. Kao da glume u nekom trileru, a sve je trebala valjda biti romantična komedija. Ali dok oni kad glume nemaju emocija, njihov kolega koji u Dnevniku izvještava o dolasku američkog ratnog broda u Split ima ih viška. I tako u jednom trenutku reporter kaže da je taj brod sudjelovao u ratnim
operacijama na Libiju. Guglanjem se dolazi do podatka da je s tog raketnog razarača na Libiju ispaljeno oko 50 tomahawka. A na kraju priloga isti reporter kaže kako će taj brod nakon par dana otići iz Splita, ploviti dalje svjetskim morima i čuvati mir. E sad, hoće li dakle ispaljivati tomahawke po državama i rušiti vlade ili čuvati mir nije jedno te isto. Ali je dobro kad ti televizija pokaže da su političari manje-više isti. Odnosno, svi su isti, samo su neki istiji od drugih, da malo parafraziram Georgea Orwella. Recimo Karamarko. Pita ga novinar što misli o Milanovićevim autima, a on, naravno, kritizira i kaže - nije vrijeme da se sad kupuju skupe limuzine. Onda ga pita novinar što je on svojedobno vozio, a on nije siguran – čini mu se da je vozio Audija ili Passata. Ne zna ni kolika je bila cijena tog auta. Nažalost, dok vođa oporbe ne zna koliko je koštala njegova "kočija", prosječan Hrvat i u 2 ujutro zna kolika mu je rata za neku kantu za koju je istresao cijelo svije bogatstvo.

PLUS

Da još malo ostanem kod emocija – izvlačenje Lota na HTV-u je beskrajno bezdušna emisija, voditeljica se ne zna ni osmjehnuti iako je netko upravo uzeo par milijuna.

MINUS

Što bi hokej bio bez Miće Dušanovića? Iako ja nikako ne vidim taj prokleti pak, utakmicu Kanada-Latvija gledao sam uz povišeni adrenalin zahvaljujući Mići.

Komentara 3

ME
matija emanović
12:16 23.01.2015.

Stalno gledam Nuvu tv. Ovo kako Bago već dva dana tumači problem Franak je u maniri najboljeg promotora banaka

HA
hajduk1966
14:17 20.02.2014.

Taj isti Mico kada radi prijenos tenisa izgovori rijec svakih 10 minuta i to za sebe a ne one sto gledaju svi imaju svoje mane

MA
marlboro69
14:46 20.02.2014.

A tek ove nove snage što prenose sportske događaje! Gledam pregled lige prvaka i dok slušam komentatora imam osjećaj kao da gledam emisiju o znanosti ili o religiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije