Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDOBRO!

Zvala policiju jer je ostala bez jaja za tortu, a onda se ona iznenadila

Jaja
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
22.04.2020.
u 09:16

Jedna korisnica Twittera iz Srbije objavila je neobičnu priču koja je oduševila mnoge.

Zbog velikog broja osoba pozitivnih na COVID-19 u Srbiji je proglašen policijski sat, no građani se snalaze kako znaju. Umjesto da krše policijski sat, neki su se odlično snašli i zatražili pomoć policije u trenutku prave slastičarske drame. 

Jedna korisnica Twittera iz Srbije objavila je neobičnu priču koja je oduševila mnoge. 

– Jedna lijepa priča nastala za vrijeme današnjeg policijskog sata. Kako sam inteligentno obojila sva jaja i nisam ostavila 12 komada za tortu, pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li izići 500 metara od kuće da posudim jaja od prijateljice – napisala je tviterašica. 

Nije dugo trebalo čekati da napiše što se kasnije dogodilo. 

 VIDEO: Kako razgovarati s djecom o koronavirusu?

“Poslije obostranog umiranja od smijeha, mojega uvjeravanja da veći problem od ovog mog trenutačno ne postoji, da četvero djece čeka tortu za Uskrs i da sam gotova ako je ne bude, policajka mi je rekla da postoje dvije opcije”, objasnila je u komentaru ispod vlastite objave.

 

Neočekivano, policajka je ponudila rješenje problema. Ponudila joj je dvije opcije: da ode do prijateljice i riskira ili da pričeka da policajki završi smjena pa će joj ona donijeti jaja. 

“Prva je da pričekam mrak i na svoj rizik pokušam se provući do prijateljice i uzmem ili, ako mi nije kasno, da pričekam da ona završi smjenu u 19 h pa će mi ih rado donijeti. I carica je zaista to napravila. Otišla je do moje prijateljice i donijela mi jaja za tortu”, zaključila je oduševljena žena iz Loznice.

 

Postupak policajke oduševio je Twitter. 

"Ljudskost u doba korone"; "Ovo je lijepo čuti"; "Bravo za policajku", "Divna i dirljiva priča... Bravo za plemenitu policajku!" neki su od komentara. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Sir Oliver
16:23 22.04.2020.

Opet svrsavanje na herojski cin iz otadzbine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije