Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvojica nasilnika

Župniku u Vojvodini s automobila ukrali hrvatske registarske pločice

svećenik
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL, Arhiva
28.11.2012.
u 09:22

Župnik Živković dodao je da su tog dana u Hrtkovcima održani prosvjedi povodom oslobađanja hrvatskih generala, što bi mogao biti motiv napada

U Hrtkovcima u Vojvodini u utorak je napadnut župnik Ivan Živković, javlja vojvođanski portal Autonomija. Župnik je za portal ispričao da su dvojica nasilnika s navijačkim šalovima oko vrata upala u dvorište župnikove kuće, a potom u garažu gdje su s automobila otrgnuli prednju pločicu s hrvatskim registracijskim oznakama. Napad je prijavio policiji koja je obavila očevid i rekla da zna tko su napadači.

– Sedam godina ovdje živim i nikad dosad nisam imao nikakvih problema – rekao je župnik.

Župnik Živković dodao je da su tog dana u Hrtkovcima održani prosvjedi povodom oslobađanja hrvatskih generala, što je mogao biti motiv napada. Selo Hrtkovci tijekom 90-tih godina prošlog stoljeća postalo je simbol za etničko čišćenje Hrvata iz Srijema, podsjeća Autonomija dodajući da se pred Haaškim tribunalom vodi postupak protiv predsjednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja koji je, između ostalog, optužen i za etničko čišćenje Hrvata iz Vojvodine.

>>'Zabrinut sam za Srbe u RH, kao da smo se vratili u devedesete'

Komentara 4

Avatar My Style
My Style
14:41 28.11.2012.

Ne znam koji je fazon skidati registarske tablice sa automobila ??

OB
-obrisani-
12:01 28.11.2012.

župnik pa živković....ajdeeee i meni su ukrali tablice u zagrebu...pa šta sad ?

OB
-obrisani-
12:59 28.11.2012.

Napad je osudila Liga socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka, tražeći uhićenje i kažnjavanje počinitelja, javljaju mediji u Srbiji. .. :-)))) LSDV osudila napad. A njihov presednik što prebija ljude po Vojvodini Ala se našla stranka da nešto kaže . Sve pticeice da pevaju a oni da ćute

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije