Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica u Jelenju

Pohvale župnika: Ona je čvrsta osoba koja predstavlja Hrvatsku na najbolji način

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/18
29.09.2019.
u 22:50

Svetu misu je u crkvi sv. Mihovila predvodio jelenjski župnik Ivan Milardović.

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović nazočila je u nedjelju u Jelenju misi povodom blagdana svetog Mihovila, zaštitnika tamošnje župe.

Svetu misu je u crkvi sv. Mihovila predvodio jelenjski župnik Ivan Milardović. Nakon mise župnik Milardović je u crkvi zahvalio vjernicima na sudjelovanju u slavlju, posebno pozdravivši predsjednicu Grabar-Kitarović, načelnika Policijske uprave primorsko-goranske Tomislava Dizdara, načelnika Općine Jelenje Roberta Marčelju te druge istaknutije osobe koje su bile na misi.

Ustvrdio je kako je Kolinda Grabar-Kitarović "čvrsta osoba koja predstavlja Hrvatsku u svijetu na najbolji način" te joj je darovao uramljenu fotografiju oltara crkve sv. Mihovila.

 Kolinda Grabar-Kitarović, rodom iz ovog kraja, na misi je bila uz svoju majku i oca te brata, a izjave za novinare nije davala.

Komentara 13

DU
Deleted user
05:56 30.09.2019.

Vidi naše kraljice kako je dična , zna ona da ljudi koji če je birati vole da je vide u crkvi , nek se zna da pravi hrvati njeguju vjeru kao zjenicu svoga oka a crkva če je maksimalno podržatiati , ma ne podržati promovirati da uspije u naumu da predstavlja Hrvatsku sljedeče četiri godinice , a u sljedečem mandatu biti će opet oznojenih sportaša , voditelja država da se grli i ljubi , klapskog pjevanja , putovanja , posjetiti će je i prijatelji iz Srbije Vučić , Mamić će proslaviti svoj rodjendan uz nju , svoj ured da zaradi što više na putnim troškovima seliti će iz sela u selo , iz mjesta u mjesto , a sve to da narod uvjeri ksko je važna za njihov obstoj . show must go on .

Avatar Robinzon
Robinzon
08:13 30.09.2019.

Netko reče: Ne trebaju nam neprijatelji uz ovakve prijatelje! Tko nas je više izblamirao po svijetu; Vučić ili Kitarović?

AE
Aedes2017
23:15 29.09.2019.

Župnik se ulizuje I govori laži ispred Oltara ! Ne, on se ne boji Isusa Krista ! Pitanje..dal on vjeruje u Isusa Krista mučenika ,?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije