Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Sl. Brodu

Županova majka: Moj sin nije kriminalac, mi smo skromna obitelj

deni županić (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/10
28.04.2013.
u 18:42

Stanje drugih dviju djevojaka polako se popravlja, povremeno dolaze k svijesti

Jedna od triju petnaestogodišnjih djevojaka, koje su u četvrtak nastradale u stravičnoj prometnoj nesreći u Slavonskom Brodu, preminula je u bolnici nakon trodnevne borbe za život. Druge su dvije u teškom stanju, ali stabilno.

U životnoj opasnosti

Podsjetimo, devetnaestogodišnji Deni Župan tada je, vozeći velikom brzinom BMW, automobil kakvim zbog godina i snage motora nije smio upravljati, izgubio nadzor nad vozilom te je udario u tri nesretne učenice koje su se vraćale iz škole. One su u vrlo tešku stanju prevezene u slavonskobrodsku bolnicu.

– Stanje dviju djevojaka polako se popravlja, povremeno dolaze k svijesti, no treća je, nažalost, preminula. Druge dvije još su u životnoj opasnosti – ustvrdila je dežurna liječnica Odjela reanimacije i intenzivne njege slavonskobrodske Opće bolnice. Brođani smatraju da je uz brzu vožnju uskom ulicom nesreći kumovala rupa koja se nalazila na prometnici, a koja je u subotu popravljena velikom brzinom. Na telefonske pozive u tvrtki Cestar koja održava prometnice nitko se nije javljao za komentar.

Majka žali

Oglasila se i Županova majka.

– Ljudski suosjećamo s obiteljima djevojaka, naše želje i molitve za ozdravljenje stalno su uz njih. Sudbina se poigrala sa sve četiri obitelji, a našoj se obitelji sada pripisuju bahatost i bogataško razmetanje. Mi smo obična prosječna, poštena, mirna i skromna obitelj, oni koji nas poznaju znaju da nismo nikakvi razmetljivci i da naš sin nije agresivac, buntovnik i kriminalac. Te je večeri uzeo auto i otišao po radnu knjižicu u kafić gdje je ovih dana dobio otkaz, a navečer nas je policija obavijestila o tragičnom događaju. Sinu je najvažnije da djevojke ozdrave, molimo se za njih i njega – kroz plač kaže njegova majka Jasna.

>>Mladiću koji je pokosio tri učenice istražni zatvor od mjesec dana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije