Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć u liječenju

Županijskoj bolnici Čakovec stiglo pojačanje, osam liječnika internista

Županijska bolnica Čakovec gdje se liječe COVID-19 pacijenti
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
11.12.2020.
u 13:38

Pomoć će pružiti tri specijalista internista iz KBC-a Rijeka, dva specijalista internista i specijalizantica interne iz Slavonskog Broda, te po jedan specijalist i specijalizant iz Požege

U Županijsku bolnicu Čakovec dolazi osam liječnika internista koji će biti pomoć u liječenju pacijenata hospitaliziranih u Županijskoj bolnici Čakovec. Njih šestero je već započelo s radom.

Odluku o privremenom rasporedu liječnika donio je ministar zdravstva Vili Beroš nakon posjete Međimurskoj županiji i sastanka s ravnateljima zdravstvenih ustanova i čelnicima Županije. Temeljem odluke o rasporedu, pomoć će pružiti tri specijalista internista iz KBC-a Rijeka, dva specijalista internista i specijalizantica interne iz Slavonskog Broda, te po jedan specijalist i specijalizant iz Požege.

Ravnatelj Županijske bolnice Čakovec dr. Tomislav Novinščak kaže da se radi o velikoj pomoći liječnicima i medicinskom osoblju, a ispomoć su specijalisti i specijalizanti iz područja gastroenterologije, kardiologije, pulmologije i opće interne.

Dobrodošlicu u Međimurje osobno su im poželjeli župan Matija Posavec te predsjednica Upravnog vijeća bolnice dr. Sonja Tošić Grlač.

VIDEO Šaljete li još uvijek čestitke za blagdane? Pogledajte kakve starinske čestitke darujemo uz Večernji list 13. prosinca! Baš kao nekada...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije