Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLJIKOV MONOKSID
Povratak na članak

Županijsko odvjetništvo potvrdilo da je mladi par u Višnjanu umro uslijed trovanja

"Utvrđeno je da u organizmu preminulih osoba nije utvrđena prisutnost lijekova, droga, njihovih metabolita niti drugih otrovnih organskih spojeva"

Komentari 8

Avatar babas
babas
01:25 19.11.2015.

Čudno,jer su imali poluotvorena balkonska vrata,bar je tako vlasnik objekta izjavio. A i nije bilo nikakvih potrošača u sobi. Još jedna sumnjiva i misteriozna tragedija u Hrvatskoj!

VL
Avatar kravata
kravata
07:11 19.11.2015.

Ovo nije tocan odgovor na tragediju koja se dogodila.

VL
DU
Deleted user
12:24 19.11.2015.

Tužiti vlasnika zbog nemara i neodržavanja instalacija. Samo da slućaj opet ne dobije neka slična sutkinja poput ove iz Šibenika koja je uvjetno osudila ubojicu Horvatinčića, koja će se prodati za vreću eko-krumpirai sa sličnim nečasnim vještakom utvrditi da su si sami krivi - a za kraj tražiti odštetu zbog narušenog ugleda, od obitelji ovog tragično preminulog/ubijenog para.

VL
PO
poluprovokator
11:27 23.11.2015.

Dali su spavali u apartmanima koji su iznad bratovih pogona za proizvodnju ribljih prerađevina? Ako jesu onda treba provjeriti njihove proizvode i tehnološke procese koji se tamo inače odvijaju. Netreba biti Horacio da bi se ovo istražilo kvalitetno. Ispitati sadašnjeje i bivše djelatnike i brzo će se pojaviti ideja o prirodi porijekla monoksida i njegovom mogućem putu do apartmana.

VL
BF
bf2
10:34 19.11.2015.

Očito su pojedinci razočarani što ovo nije bio teksaški masakr motornom pilom, ali ako nešto znate o ovom slučaju,podijelite to s policijom,sve ostalo su puka nagađanja i teorije zavjere

VL
DU
Deleted user
10:59 19.11.2015.

Hina, srpski nas učite?! Ugljični monoksid je hrvatski!

VL
Avatar raco
raco
08:31 19.11.2015.

čudno mi je sve ovo. U nedostatku drugih dokaza monoksid se čini najprikladniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.