Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGOMILANI PROBLEMI
Povratak na članak

Župan Posavec pozvao zastupnika Kajtazija da prestane vrijeđati i blatiti državu

Međimurski župan Matija Posavec pozvao je u utorak saborskog zastupnika Veljka Kajtazija da smiri strasti, prestane vrijeđati i prijetiti te blatiti državu u kojoj živi.

Komentari 7

DU
Deleted user
14:40 03.03.2020.

U potpunosti podržavam istup Posavca.Nešto se pitam zašto je baš sad kad se u Međimurju pokušava srediti stanje da se novac poreznih obveznika troši zašto je namjenjen odjedamput stvorio toliki otpor Kajtazija.Ni jednom rijeći o drogi,oružju,maloljetničkoj trudnoći,nenamjenskog trošenju novaca najenjenogg za djecu i osnovni život,kriminalu,premlačivanju starijih ,nebriga za djecu koja ne pohađaju školu i da ne nabrajamSve ovo što sam iznio ne komentira ali kad je u bolnici nastao problem s prvorođenim u Međimurju i kad se je tržilo da se uvedu vaučeri dreka i galama.Vidljivo je da Kajtazi reagira selektivno na nevažne stvari i ne želi pomoči rješavanju problema.Samo doljeva ulje na vatru vređajuči Međimurce Hrvate nazivajuči ih rasistima.Ovo je toliko providno da nije ozbiljno bilo bi smiješno.Boli briga Kajtazija za rome. On u ove četiri godine nije ništa uradio za rome a izbori su pred vratima a treba novi mandat u saboru.Ako opet bude izabran i dalje neće ništa raditi za rome jer će i dalje koristiti istu retoriku Hrvate će nazivati rasistima a pomagati će kockarnice i kamatare koji će mu pribavljati glasove.

VL
DU
Deleted user
14:46 03.03.2020.

Matija ako budu novi prosvjedi obavezno dolazim .Moja potpuna podrška.Nečemo mi biti taoci nebrige kako prema romima tako i prema Hrvatima.Želim biti ravnopravan u društvu gdje svi zakoni vrijede za sve a ne da su neki privilegirani u odnosu naa mene.Također želim da su obaveze jednake i za mene Hrvata također i Roma.Ne želim da budem talac društva gdje manjina ima više prava od večinskog naroda.Hoču jednakost.

VL
Avatar rubinet
rubinet
14:13 03.03.2020.

Bravo Matija.

VL
AB
abokatstir
21:54 03.03.2020.

Posavec i levi su veće zlo za pošteni narod Međumurja

VL
TR
trafic4444
19:32 04.03.2020.

Ne samo im dati vaučere...več ih naterat da i zarade te vaučere...

VL
ZB
Zoki-Bijela
13:56 03.03.2020.

Tog mungosa pod hitno potjerati..

VL
KR
kronika20
16:14 03.03.2020.

Drug posavec ništa nije bolji od Kjtazija, obojica su paraziti i teret društva, jadnih radišnih Međimuraca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.