Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE STAO NA 'STOP'

Župan Ivo Žinić opet imao nesreću sa službenim automobilom

Ivo Žinić
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/5
10.03.2020.
u 21:14

Udario je u prednju lijevu stranu drugog automobila kojem je oduzeo prednost

U nepunih godinu dana sisačko-moslavački župan Ivo Žinić (HDZ) imao je drugu nesreću sa svojim službenim automobilom. Ove je subote u Svetoj Klari, nakon što nije stao na znak stop, službenom Škodom Superb, starom dvije godine, udario u prednju lijevu stranu drugog automobila, kojem je oduzeo prednost. 24sata.hr su u utorak navečer objavile fotografije nesreće na kojima se vidi da je sa županom u tom trenutku bila njegova supruga. 

Uskoro je na lokalnoj Facebook grupi Svete Klare izašla objava u kojem se proziva dužnosnik Sisačko-moslavačke županije koji je u tom naselju bio na krstitkama, a kritizira ga se jer „nije pitao što je s djetetom iz drugog oštećenog automobila u kojeg je udario“.

U Sisačko-moslavačkoj županiji potvrđuju nesreću.

„Sisačko-moslavački župan je zbog nepreglednosti raskrižja te uskog  kolnika sa službenim vozilom marke Škoda, na koju ima pravo korištenja  24  sata  dnevno,  oštetio  drugo vozilo. U prometnoj nesreći koja se dogodila nitko nije ozlijeđen, a štetu na vozilima pokrit će osiguravajuća društva. Vozač sisačko-moslavačke županijezbog smrtnog slučaja u obitelji nije bio taj dan dostupan, a Župan je podmirio sve troškove za prometni prekršaj – kazuju u Županiji.

Inače, župan Ivo Žinić nesreću je sa istim službenim automobilom izazvao i 2. svibnja prošle godine u okolici Siska kada se, ulaskom u zavoj, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, te udario u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Župan ni tada, a ni ove subote nije bio alkoholiziran, a i tada je platio kaznu na licu mjesta dok je šteta na vozilima procijenjena na 10.000 kuna.

Komentara 7

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
22:06 10.03.2020.

Taj je kao moja žena. Malo, malo pa polupa automobil.

Avatar GRDASIC
GRDASIC
10:01 11.03.2020.

Može se ima se za njih ne vrijede zakoni.

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
05:09 11.03.2020.

I ponovo HDz-ovac,opasniji su na cestama,nego korana virus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije