Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politika

Župan Darko Koren se predomislio – može sastanak za spas koalicije

'Koprivnica, 12.10.2010 - Darko Koren, zupan Koprivnicko-krizevacke zupanije. Snimio: Marijan Su\\u009Aenj'
'Marijan Susy\\u0308enj'
24.11.2010.
u 10:00

Župan je jučer promijenio ploču nakon što je razgovarao s čelnikom A-HSP-a Draženom Kelemincem

Koprivničko-križevački župan Darko Koren jučer se iznenada predomislio i pristao na izvanredni sastanak vladajuće koalicije HDZ-a i HSS-a s partnerima iz A-HSP-a. To se dogodilo nakon jučerašnjeg razgovora s Draženom Kelemincem, čelnikom A-HSP-a, koji je prošli tjedan dobio Korenovu odbijenicu za koalicijski sastanak.

– Na razgovoru je bio i Damir Felak iz HDZ-a, predsjednik Županijske skupštine, koji je odmah rekao kako ne bi bilo zgorega održati koalicijski sastanak. Koren se najprije nećkao, pa je ipak popustio – prepričao je Keleminec.

Županu Korenu nije svejedno jer u pitanju mu je većinska potpora u Županijskoj skupštini. HDZ i HSS s partnerima imaju samo jedan glas više od oporbenog SDP-a, a Keleminec je najavio kako će njegova stranka izići iz koalicije ako famoznog sastanka ne bude.

Njegov termin sada je najavljen za idući tjedan.

Komentara 2

Avatar tkozna
tkozna
10:04 24.11.2010.

Kako bi rekao duhovni vodja ove koalicije: \"Ne zna jel\' bi piškio ili kakio\" A samo sto li radi skrbnik kalicijskog sporazuma!!!

VI
vidovit
19:23 24.11.2010.

@Mali Pero zakaj nebi ako vide da se tak dela u saboru.Sabor je postal najprofitnija firma u Hravatskoj .Do sad su svi uzimali od ove Županije a malo vračali .Zakaj bi mi bili največi \"dudeki.\"Da naši političari imaju imalo hrabrosti rekli bi dali smo ovoliko u Zagreb a vratilo nam se ovoliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije