Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Župa dubrovačka

Pokušaj otmice djeteta? 'Sin mi je čekao bus, zaustavio se kombi...'

Pokušaj otmice u Župi dubrovačkoj?
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
12.03.2018.
u 07:25

Prestrašena majka odmah se javila u grupu Mame iz Dubrovnika

U Facebook grupi Mame iz Dubrovnika pojavio se uznemirujući post. Naime, jedna od prestrašenih žena napisala je poruku upozorenja svim ostalim ženama u grupi. 

Njen 12-godišnji sin se nedjeljom vraćao kući, a zaustavio ga je nepoznati muškarac koji ga je pokušao namamiti u kombi. Dubrovački dnevnik prenosi njenu objavu u cijelosti: "Sin mi se vratio iz Lidla, čekao je autobus na kružnom toku i dok je čekao bus zaustavio se bijeli kombi sa zatamnjenim staklima, otvorio prozor, a unutra je bio čovjek s kapuljačom na glavi i tamnim naočalama. Pitao ga je ideš li do Župe, na što je mali rekao kako je u Župi pa je ovaj rekao kako ide do Plata i pitao ga želi li s njime. Kad je dječak rekao da ne želi, pitao ga je gdje ide na što mu je rekao da ga to nije briga. Nakon toga mu je muškarac rekao da dođe do njega da ga nešto pita što je maloga prepalo i počeo je trčati, a ovaj je dao gas i otišao. Strašno je što je nedjelja i nigdje nema nikoga, tu i tamo prođe koji auto. Pa eto pripazite i upozorite djecu jer mene je ovo užasnulo. Znam da mi sin nema smisla za dramu i teatralnost, a meni ovo ne djeluje bezopasno i nevino", napisala je mama iz Župe.

Prestrašena majka je potvrdila kako je sve prijavila policiji nakon čega su joj uzeli izjavu.

 

 

Komentara 9

ST
sttipe
09:12 12.03.2018.

Di je fotorobot muškarca, i broj registracije/osobne, ako je od rent-a car-a??? Ili je ovo tekst za prodaju novina, pa novina triba novog šefa, ili policiska postaja triba novog zapovjednika...

ZA
zagi101
09:53 12.03.2018.

koja stara priča i po Zagrebu je takav kombi kružio prije par godina. nikad ga uhvatili niti je neko otet.

TR
trabant7
07:33 12.03.2018.

Tip bi meni molio očenaše na koljenima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije