Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvoj facebooka

Zuckerberg najavio besplatne video razgovore preko Facebooka

facebook, Mark Zuckerberg,  (1)
Reuters/Pixsell
06.07.2011.
u 22:56

U suradnji sa Skypeom omogućit ćemo našim korisnicima da ostvare video pozive

Ako je vjerovati Marku Zuckerbergu, osnivaču i vlasniku Facebooka, danas je počela nova era u razvoju društvenih mreža.

- U posljednjih pet godina razvijali smo mrežu, širili broj korisnika, ali u budućnosti Facebook kao ni ostale društvene mreže neće se na tome zaustaviti. Širenje broja korisnika više nam nije glavni prioritet, Facebook je toliko sveprisutan da ćemo kroz neko vrijeme dosegnuti milijardu vlasnika, a sada želimo društvene mreže pretvoriti u glavni komunikacijski kanal na Internetu, objavio je Zuckerberg u sjedištu Facebooka u Palo Altu.

Kako je najavio, Facebook će u sljedećih nekoliko tjedana predstaviti korisnicima nove mogućnosti, a prve od njih koje će biti raspoložive već sljedećih dana su grupni chat i videopozivi. Ujedno, ove će novosti na stranici Facebooka biti će praćene i novim dizajnom.

- U suradnji sa Skypeom omogućit ćemo našim korisnicima da ostvare video pozive. Neće morati instalirati dodatne programe, sve će riješiti jednim klikom miša, kazao je Zuckerberg. Najava novih mogućnosti dolazi samo par dana nakon predstavljanja Google+ društvene mreže koja predstavlja ozbiljnog konkurenta Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 9

JE
jelic
06:43 07.07.2011.

Izgleda poprilično normalno.

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
06:54 07.07.2011.

sad jos i to, ne stize kuja zeca, ajojjj......

OB
-obrisani-
02:05 07.07.2011.

Pogledajte ga pazljivo. Da li on izgleda kao Semit ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije