Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kanaderi i Airtractor

Zračne snage gase požare na Hvaru i kod rijeke Zrmanje

Danilo Gornje, požar
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
10.08.2015.
u 09:15

Drugi požar na lokaciji Krupa-Zrmanja u Zadarskoj županiji na kojem su također jučer djelovale zračne snage od jutros se opet razbuktao te ga trenutno gase zračni traktor AT-802 A Fire Boss i kanader

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane danas su od jutarnjih sati angažirane u gašenju dvaju požara u Splitsko-dalmatinskoj i Zadarskoj županiji, priopćio je MORH.

Požar na lokaciji uvale Jagodna na Hvaru u Splitsko-dalmatinskoj županiji, koji su tijekom jučerašnjeg popodneva gasila četiri kanadera CL-415 ponovno se aktivirao te je od 6 sati na požarište upućen jedan kanader koji nakon nepuna dva sata djelovanja požar stavlja pod nadzor.

Drugi požar, na lokaciji Krupa-Zrmanja u Zadarskoj županiji, na kojem su također jučer djelovale zračne snage od jutros se opet razbuktao te ga trenutno gase zračni traktor AT-802 A Fire Boss i kanader. 

>> Požari iz Trebinja prijete Hrvatskoj, vatrogasci pokušavaju spasiti sela i kuće 

>> Zračne snage gase požare na Braču i Ražancu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije