Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Nici

Radnik aerodroma udario šakom putnika koji je držao dijete

Incident u Nici
Foto: Arabella Ark/Twitter
30.07.2017.
u 13:14

Incident se dogodio nakon što se putnik išao raspitati o letu EasyJeta za London koji je kasnio 13 sati

Fotografija zaposlenika zračne luke u Nici obišla je svijet. Na fotografiji se, naime, vidi kako zaposlenik aerodroma šakom u lice udara muškarca koji u rukama drži svoje dijete.

Incident se dogodio nakon što se putnik išao raspitati o letu EasyJeta za London koji je kasnio 13 sati.

Drugi putnik je ispričao kako je radnik zračne luke, koji inače pomaže putnicima s poteškoćama ući u zrakoplov, 'podbadao' putnike zbog kašnjenja leta, smijao im se i zadirkivao ih.

– Činilo se kao da mu je zabavno to što let toliko kasni i što su putnici nervozni. Kada ga je jedan od putnika pitao zašto to radi, on ga je udario – ispričao je 27-godišnji Alex Athienitis koji je također čekao let.

Muškarac koji je dobio udarac u rukama je držao devetomjesečnu bebu, no nije burno reagirao. Samo je dijete predao svojoj partnerici koja je postala histerična zbog onoga što se dogodilo. Na licu je imao veliku modricu od udarca, a to su vidjeli svi putnici kada su se napokon ukrcali u zrakoplov.

Drugi putnik odvukao je nasilnog radnika aerodroma na stranu i čekao dok nije došla policija koja ga je udaljila s mjesta događaja.

EasyJet je komentirao cijelu situaciju te su rekli kako nasilnik nije njihov zaposlenik te da žale zbog onoga što se dogodilo, a uprava zračne luke još se nije oglasila. 

Komentara 7

EL
EldersRealm
14:33 30.07.2017.

Uopce ne udara covjeka koji drzi dijete, nego lika s kapom iza covjeka s djetetom sto automatski pobudjuje sumnju u cijelu pricu. Zasto ne provjerite price prije nego ih prenosite? Novinarstvo se svelo na copy/paste neprovjerenih informacija koje time pretvarate u vijest. Sramite se.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:48 31.07.2017.

Biće neka azilantska socijala in exluziv.

MA
maxxxx
14:56 30.07.2017.

Zbog cega je ovo bitna vijest za Hrvatsku? Poletjele šake u Nici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije