Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik SDP-a u emisiji HTV-a Dossier.hr

Zoran Milanović: Premijerka nije sklona lakiranju stanja

milanović
Jurica Galoić/PIXSELL
21.01.2010.
u 22:25

Zoran Milanović ne bi podržao Ivu Sanadera koji bi, eventualno sa skupinom od pet saborskih zastupnika, pokušao rušiti Vladu Jadranke Kosor.

S premijerkom Jadrankom Kosor razgovarao sam o stanju u zemlji. Premijerka nije sklona lakiranju stanja i jasno je da nam je prošla bila neuspješna godina, da trošimo više nego što zarađujemo te da se 120 milijardi kuna, koliko iznosi središnji državni proračun, ne može prikupiti, rekao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović u emisiji HTV-a Dossier.hr.

Smatra da gospodarstvo treba rasteretiti i da su Vladine mjere za poticanje gospodarstva dobrodošle.

Zoran Milanović ne bi podržao Ivu Sanadera koji bi, eventualno sa skupinom od pet saborskih zastupnika, pokušao rušiti Vladu Jadranke Kosor. Ali, ne podržava ni veliku koaliciju, jer kako je rekao, ne vidi u tome smisla. 

Na pitanje koga vidi na čelu zagrebačke organizacije SDP-a Milanović je rekao: 

 - Želim partnera, a ne slugu, ni podanika, želim one kojima je stranka ispred sebe. 
Ivu Jelušića okarakterizirao je kao zrelog i odgovornog političara, a Željki Antunović predbacio je da nije podržavala SDP-ovog predsjedničkog kandidata Ivu Josipovića. U najkritičnijim trenucima predsjedničke kampanje na pitanje novinara tko će pobijediti na izborima odgovorila kako je loš prognozer.

Antunović je također izjavila, naveo je Milanović, kako su unutarstranački izbori za predsjedničkog kandidata mogli biti demokratičniji.. 


-Takvi teško mogu biti moji partneri, rekao je Milanović. Ali, tko će biti predsjednik zagrebačkog SDP-a odlučit će tisuće SDP-ovaca  i to se ne može izmanipulirati, zaključio je  šef SDP-a.  

Komentara 32

OB
-obrisani-
23:46 21.01.2010.

Bili..podpisujem,po mome,to su posljedice vladanja Beogradske čizme…bolan i dugotrajan process toga se riješiti…obje te naše ‘vodeće’ stranke su nastale pregrupiranjem SKH c.q. SKJ kadra..zato i jesu takve

AA
AA
07:35 22.01.2010.

Naravno da nebi podrzao niti jednoga jedinoga Hrvata ali si spreman podrzati svakoga traktoristu sone strane Drine.

TC
tomo crni
23:18 21.01.2010.

pa vi vec jeste u koaliciji, zajedno rusite ovu drzavu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije