Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK RH

Zoran Milanović: 'Orešković i Puljak samodopadne su i neozbiljne narikače'

Foto: Pixsell
30.09.2020.
u 13:17

Rekao je i nekoliko riječi o hrani, odnosno o višku hrane u Kovačevićevu ''klubu''. Otkrio je da je ribu donio Ante.

Predsjednik Zoran Milanović u srijedu je nakon druženja s diplomatima odgovarao na pitanja novinara. Ovaj put obrušio se na Daliju Orešković i Marijanu Puljak.

– Jučer sam tim samodopadnim narikačama propustio reći što ih stvarno ide. Dalija Orešković došla je na čelo Povjerenstva kao relativno neozbiljna odvjetnica. Osoba od 36 godina javila se na jednu jako visoku funkciju, a izabrali smo je jer je bila najmanje loša. Ovo su fejkeri – poručio je predsjednik.

– Nisam se htio s njom ni susresti da ne bi bio dojam da utječem na nju. Otišao je svatko svojim putem – dodao je. 

– Za predsjednicu je rekla da je nula. Citiram ''nula'' i ušla u politiku. Propala je na europskim izborima jer nije stigla osnovati stranku. Zato tu jednu opsesivnost moram razgoliti. Jer takvi ljudi koji bez iskustva žele biti predsjednici – poručio je Milanović, nazvavši Orešković i Puljak Thelmom i Louise, ne birajući riječi.

– Onaj se bavi pločama i tablama u zrelim godinama, obična su tabula rasa – nije birao riječi predsjednik.

Rekao je i par riječi o hrani, odnosno višku hrane u Kovačevićevu ''klubu''. Otkrio je da je ribu donio Ante. 

– Ne Kotromanović. Ni Gotovina. Ante je često ime – kazao je Milanović.

1/7

Predsjednik je rekao da da s Plenkovićem želi razgovarati o stanju u BiH, a ne o veleposlanicima, kao što je jučer predložio premijer.

– Razgovor o ambasadorima su parade, to su sitne provokacije. To nisu važna pitanja. Važno je pitanje vladavine prava, važno je pitanje da u slučaju Nadana Vidoševića nisu završila vještačenja. Ako je kriv, trebao je biti u zatvoru, ako je nevin, pola života će mu proći u dokazivanju – poručio je.

Komentara 72

DO
domagoj1492
13:38 30.09.2020.

2 babe u jurišu. Fali im još i jelena veljača . To bi bio trip fantastikus

Avatar Golum
Golum
13:22 30.09.2020.

Hahahahaha...narikace!

Avatar southman
southman
13:42 30.09.2020.

Hahaha e mojaOreškovicka šta doživi. Haha a cijeli zivot posvetile tome da dokazu ljudima da su HDZ-ovci primitivci. Haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije