Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDUĆI TJEDAN

Milanović ide u Japan, sastat će se s Abeom i princom Naruhitom

Zoran Milanović
Foto: Davor Javorović/Pixsell
12.06.2015.
u 09:36

Premijer će sudjelovati u sastanku s investitorima i poslovnim liderima Japana zainteresiranima za unaprjeđenje suradnje s Hrvatskom

Premijer Zoran Milanović od 16. do 18. lipnja boravit će u službenom posjetu Japanu, gdje će s predsjednikom vlade Shinzōm Abeom razgovarati o bilateralnim odnosima Hrvatske i Japana te o međunarodnim pitanjima.

Milanović će posjetiti i krunskog princa Naruhita te će sudjelovati u sastanku s investitorima i poslovnim liderima Japana zainteresiranim za unaprjeđenje suradnje s Hrvatskom, a održat će i sastanak s članovima parlamenta.

>> Milanović se iz Australije vratio u Afriku – u Hrvatsku koja gladuje

>> Zoran Milanović je 
državnik sa suvislom 
politikom prema BiH

Komentara 33

DA
DambacrnaMamba
09:55 12.06.2015.

Pošalji te ga s gumenjakom na vesla. Bude mu trebalo možda malo duže ali doma se je i onako svima već popeo debelo na onu stvar ;-)

JE
Jelenko18
09:49 12.06.2015.

sjetio se milanovic da je premjer pa da i moze putovat pa rekoh da iskoristi dok je premjer da putuje malo

JE
Jelenko18
09:49 12.06.2015.

Al tamo nema biraca :/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije