Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČISTA VODA

Zoologa oduševio prizor u Vencijanskom kanalu: 'Činilo se da klizi kroz odraz zgrada'

Venecija
Foto: MANUEL SILVESTRI/REUTERS/PIXSELL
1/5
26.04.2020.
u 08:20

Mangoni tvrdi kako ju je uočio kod mosta Baretteri, u blizini Trga svetog Marka

Zoolog Andrea Mangoni prošli je tjedan uspio snimiti nevjerojatan prizor – meduzu koja bezbrižno pliva kanalima u Veneciji. Brodovi njima više ne plove pa je voda znatno čišća i bistrija.  

Mangoni tvrdi kako ju je uočio kod mosta Baretteri, u blizini Trga svetog Marka. Dodaje kako je plivala samo nekoliko centimetara ispod površine.

"Činilo se da klizi kroz odraz zgrada, nevjerojatno nepomično“, napisao je na svom Instagram profilu. 

Brodovi u Veneciji inače podignu sediment na površinu vode pa ona bude mutna i ne toliko čista. Sada, kada su brodovi privezani, sediment se spustio na dno i otkrio što se sve skriva u ovom gradu inače prepunom ljudi i turista. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
09:58 26.04.2020.

Bullshit. Prvo delfini sada meduze. A sve pliva u zelenoj smrdljivoj kanalizaciji. Vencija je prediiivnaaa moras vidjeti.

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
09:34 26.04.2020.

Čovjek je največe zlo kugle zemaljske. Mora ga sama priroda prizemljiti. Kada posiječe zadnje stablo, ulovi zadnju ribu, zatruje zadnju rijeku shvatit će da novci i zlato nisu za jelo. No tada će biti kasno!

Avatar HelenXI88
HelenXI88
21:02 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆lo︆︅v︅︆­­e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije