Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala 2007. godine
Povratak na članak

Policija ima novog sumnjivca za nestanak Madeline McCann

Muškarac, koji trenutačno izdržava zatvorsku kaznu za druga djela, iznenada je napustio objekt u kojem je živio samo nekoliko dana prije nestanka

Komentari 5

DU
Deleted user
23:11 03.06.2020.

Koga boli kuac. da je to bila mala Hrvatica englezi nebi uopce objavili a kamo li o tome pisali po svojim medijima deset godina poslije. Ja vam ovo cu vam napisat pa mi vi mozete uvalti dozivotni ban.

VL
Avatar Golum
Golum
08:21 04.06.2020.

I kakvo klupko se tu odmotava? Imaju indicije a ne dokaze...ustvari nemaju oni nista, zali boze love potrosene na potragu.

VL
Avatar lola lola
lola lola
01:01 04.06.2020.

Ukrao ju je pedofilski lanac kao sto kradu na tisuce djece svake godine samo nisu sva zanimljiva medijima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.