Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čačić o dokazu

Zna se da ne vozim, ali prebacim se odavde do sljedećeg ćoška

'29.12.2011., Zagreb - Prva sjednica Vlade pod vodstvom premijera Zorana Milanovica.Radimir Cacic  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
Petar Glebov/Pixsell
Autori: Ivanka Toma, Velinka Knežević
05.07.2012.
u 19:05

– Sigurno je da sam se sto puta javio na mobitel u vožnji, rekao da vozim i da ću se javiti naknadno – kazao je Čačić.

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić priznao je kako se nije držao vlastite riječi dane nakon serije prometnih nesreća što ih je uzrokovao, da više neće voziti nego će angažirati vozača.

Novinari su, naime, Čačića nakon sjednice Vlade zamolili da komentira fotografiju koju je snimio čitatelj 24 sata, a na kojoj se vidi kako vozi dok razgovara na mobitel.

– O čemu se radi? – pravio se Čačić isprva naivan. Na ponovljeno pitanje priznao je da je napravio prekršaj u vožnji.

– Sigurno je da sam se sto puta javio na mobitel u vožnji, rekao da vozim i da ću se javiti naknadno – kazao je Čačić. Nakon što ga se podsjetilo na obećanje da više neće sjedati za volan, Čačić je odvratio kako je “općepoznato da ne vozi, ali ako se prebaci odavde do sljedećeg ćoška, vjerojatno je da će se to desiti”.

>>Čačić ulovljen da ponovo vozi i još k tome s mobitelom

Čačića je u vožnji s mobitelom u ruci čitatelj fotografirao 20. veljače u 15.27 sati kod Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Novinama je tek sada ustupio tu fotografiju jer je, kaže, čekao da Čačiću završi suđenje za prometnu nesreću koja mu se dogodila u Mađarskoj, a u kojoj su dvije osobe izgubile život.

Nitko od njegovih kolega iz Vlade nije želio komentirati slučaj Čačićeve vožnje i političko kadroviranje. Svi su redom odgovorili da je priča s Čačićevom vožnjom zaključena, a što se tiče kadroviranja, da ne znaju o tome ništa. Jedino je njegova kolegica ministrica Andrea Zlatar rekla da je fotografija nastala prije “cijelog ovog slučaja”, misleći na presudu, a što se tiče kadroviranja, kazala je da na položaj dolaze ljudi koji mogu ispuniti ciljeve. Vesna Pusić je kazala je da o kadroviranju ne zna ništa i da nije prava osoba za to pitanje.

U policiji nisu odgovorili hoće li Čačić biti kažnjen zbog telefoniranja u vožnji.

Komentara 22

AB
abendblatt
20:03 05.07.2012.

Zasto sada suti Policija, Ranko Ostojicu javi, Cacic je sam priznao da je sto (100) puta telefonirao u voznji, 100x 500kuna =50 000kuna , Ostojicu naplati kaznu, provodi zakon, zakon vazi i za Cacica.

JS
ja sam gladan
20:15 05.07.2012.

Ja sam već 100 puta pročitao ovu izjavu: Zna se da ne vozim, ali prebacim se odavde do sljedećeg ćoška, ali je ne mogu svrstati u nešto suvislo. Molim da mi netko pojasni kaj je ovaj mislio kad je rekao:: zna se da ne vozim! Jel možda to znači Nezna se da vozim, ili... A molit ću i objašnjenje gdje počinje njegova vožnja odavde i gdje mu je sljedeći čošak. Zlu ne trebalo, da znam gdje da ja ne vozim.!

OB
-obrisani-
19:10 05.07.2012.

U bok te on ne vozi on se prebacuje aaaa nesto poput zvjezdanih staza valjda ? Prvi se teleportira a usput i telefonira .. bravo Cacicu a reci kad ce vasa kolektivna OSTAVKA?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije