Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog sumnje u mito

Zmajlović ravnatelja NP Krka Bulata razriješio dužnosti

Zmajlović Lidija Bertović (1)
Zeljko Mrsic/PIXSELL
04.12.2012.
u 13:57

– Sve ovo nanosi golemu štetu ugledu Nacionalnog parka Krka i ja sam očekivao da Željko Bulat sam podnese ostavku – navodi ministar Zmajlović

Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović razriješio je danas dužnosti ravnatelja NP Krka Željka Bulata kojeg USKOK sumnjiči za primanje mita i namještanje javnih natječaja, priopćilo je ministarstvo.  Na mjesto vršitelja dužnosti NP Krka imenovan je Drago Modruš.

– Sve ovo nanosi golemu štetu ugledu Nacionalnog parka Krka i ja sam očekivao da Željko Bulat sam podnese ostavku. A definitivni argument trebala mu je biti točka iz rješenja Županijskog suda u Splitu u kojoj se zabranjuje obavljanje određene poslovne aktivnosti osumnjičeniku Željku Bulatu i to ravnatelja Javne ustanove Nacionalni park Krka te bilo kakvih poslova vezano za poslovanje Javne ustanove Nacionalni park Krka kao i zabrana dolaženja u prostorije Javne ustanove Nacionalni park Krka... – naveo je u objašnjenju ministar Zmajlović.

Osim razrješenja ravnatelja, ministar Zmajlović zatražio je od Državnog ureda za reviziju provođenje izvanrednog nadzora nad financijskim poslovanjem NP Krka u posljednjih pet godina, priopćeno je iz ministarstva.

 >> Bulat na slobodi, ne smije obavljati poslove ravnatelja NP Krka

Komentara 6

GE
GETNEXT
14:50 04.12.2012.

pa nek si sada naručuje aute hiihiihihiihihi

OB
-obrisani-
15:36 04.12.2012.

Bulat: "ali ja hoću passata!" hoćeš,hoćeš...

LO
lovacluka
18:38 04.12.2012.

Smjenio je Zmajlović i Bausa , ravnatelja NP Kornati prije 20-tak dana bez nekog posebnog obrazloženja, zato što Baus nije SDP-HNS. Sad je i Bulata smjenio, a gdje je tu presumpcija nevinosti? Onda je trebala letiti i ona SDP-ovka iz NP Plitvice, što se htjela voziti u Audi Q7 3.0 TDi na račun državnih para, ali eto , ona nije dobila niti usmeni ukor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije