Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravična snimka

Užas u Zagrebu: Majka zlostavljala dijete, prijetila da će je ubiti i baciti pod auto

zlostavljanje djeteta
Foto: Screenshot
07.06.2017.
u 11:15

Zagrepčanka Kornelija Janđel snimila je dramu koja se događala ispred zgrade u Novom Jelkovcu

Stravična snimka zlostavljanje dvogodišnjeg djeteta objavljena je sinoć na Facebooku, a video drame u Novom Jelkovcu u Zagrebu na društvenim mrežama podijelila je Zagrepčanka Kornelija Janđel. Kako je napisala u svom statusu, incident se dogodio sinoć oko 23 sata. 

Ona je ispred zgrade čula buku i galamu, a kada je izašla na balkon, imala je što vidjeti. Jedna je majka zlostavljala svoje dijete kojem je psovala, vikala da će ga ubiti i baciti pod auto. Žena je potom pozvala policiju koja je na kraju jedva uspjela uzeti dijete pomahnitaloj majci koja je prebačena u bolnicu. Riječ je o djevojčici koja nema još pune dvije godine, a koju majka, tvrde susjedi, sustavno zlostavlja. 

Prenosimo cijeli status Kornelije Janđel koja je snimila dramu u zagrebačkom naselju: 

"Sinoc se dogodio nemili dogadaj.. koji me jos uvijek potresa. Poslala sam mail na razne institucije, tv i novinarske kuce. U nasem kvartu (novi jekovec) nazalost zivi jedna djevojka (nemogu je nazvati majkom) koja ima djevojcicu od 2 nepune godine. To djete je s njom prozivljavalo pakao. Ona to djete sustavno maltretira. Tuce je,cupa za kosu,psuje,prijeti da ce je dat u dom... a sinoc se desilo nesto na sta nisam mogla okrenuti glavu, oko 23 sata cujem vani viku i dreku izadem na balkon kad ona sa malom vani malena sjedi u triciklu a ova iz petnih zila vice na djete dok mala od umora place. U jednom Momentu iz njenih usta izade UBIT CU TE!! OCES SAD DA TE POD AUTO BACIM PI.. TI.. materina .. znaci sledila sam se... normalno rekla sam joj sta to radi od djeteta i da ga prestane zlostavljat i maltretirat. Na sta je ona meni dobacila da je to djete turcina i da se oni tako odgajaju da kaj mi Hrvati znamo. Odma sam joj rekla da cu joj pozvat policiju. Dok sam otisla po mob ona je nastavila svoj shou program, kad je vidla da zovem i pricam sa policijom dala je petama vjetra. Policija je brzo dosla na teren i krenuli u potragu za njom. Nakraju su nabasali na nju ispod mog balkona. Kada ih je vidjla iscupala je malu iz tricikla i krenula u bjeg. Oni za njom. Tu pocinje cjela drama za malenu .. policija joj pokusava uzet malu ona se neda i pocinje sebe i malu udarat sakom u glavu. Malena vrist place.. policajci se odmicu zbog sigurnosti malene. Ona se prijeti da ce bacit malu o pod ako joj se priblize. Policija zove pojacanje i uskoro i hitnu. Malenu su uspijei uzet od nje i predali je baki..nju su odveli u bolnicu (prepostavljam psihijatriju). Dok se sve to desavalo skupilo se dosta ljudi a njih bar 20tak je reklo kako su u vise navrata prijavljivalo centru i policiji. U vise navrata su joj oduzimali malenu i opet vracali nazat. Ja vas pitam dali nam treba jos jedan slucaj malenog Denisa? I zasto su institucije opet zakazale? Do kada ce stradavat nevina bica zbog naseg sustava? Molim vas da sherate ovaj post kako bi nesto promjenili i kako se ovakve stvari vise nebi dogadale.nesto promjenili i kako se ovakve stvari vise nebi dogadale. "

 

Komentara 18

LI
liliZG
11:26 07.06.2017.

"u više navrata su malenu vraćali majci", dakle to je ključan dio o kojem bi trebali svi porazgovarati a nadležne institucije se zamisliti,.

AL
alkar2013
12:06 07.06.2017.

Radi li se možda o Romima ?

Avatar AligatorXO
AligatorXO
13:03 07.06.2017.

Ima li što tužnije od dječjeg tužnog plača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije