Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVISTI PSOVJEDOVALI
Povratak na članak

'Zločini u Oluji odgovornost su svih nas. Dosadašnja državnička retorika je licemjerna'

UpozorilI su da da ne postoji suosjećanje za sve žrtve, već da ono ovisi o etničkoj pripadnosti žrtava.

Komentari 16

ST
stric8
18:56 05.08.2019.

...oduzeti državljanstvo , ispratiti do najbližeg graničnog prijelaza na istoku ., ispratiti uz mahanje...

VL
DA
DarthVader
18:27 05.08.2019.

Ove aktivste zatvoriti i dobro pendreciti jer su izdajnici.

VL
JI
Ja i Ja
18:39 05.08.2019.

Eto. Čim mi nađete brata i šogoricu koji su zaklani i baceni u neki jarak kao životinje i jednostavno zatrpani, automatski počinjem sa žaljenjem. I samo usput, zaklali su ih susjedi kojima su godinama pomagali i bili na pomoći. Gadite mi se vi i svi oni koji podržavaju ovakvo izjednačavanje krivnje..

VL
PL
@ploto@
18:19 05.08.2019.

To su sve paraziti i plačeni petokolonaši.

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:22 05.08.2019.

Uvažena Bojana, ne znam što bi ti htjela.Rat nije dječji vrtić. U ratu ponajvećma stradavaju bojovnici,a ponekad i civili. U ratu se svašta radi. Npr. bacaju se atomske bombe ili bombardiraju civili u Dresdenu. Ili ubijaju zarobljenici po Križnim putovima.ma. Ali pobjednici pišu povijest pa se pamte samo dobre stvari. Machiavelli je rekao: Cilj opravdava sredstvo. Draga Bojana, jesu li Hrvati bili pobjednici u Domovinskom ratu?

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
20:15 05.08.2019.

Provokatori traže suosjećanje za teroriste koji su nam razrušili domovinu i pobili najmilije.

VL
DU
Deleted user
20:39 05.08.2019.

Da lukavo i pokvareno nisu htjele pokvaritu slavlje "Oluje" vjerovati ću kad će tako stati protestirati i za Blajburg i za naravno Jasenovac, Hudu jamu, sve ostalo vrijeđa IQ Hrvata.

VL
RM
ruzica_mario
23:14 05.08.2019.

nisu prosvjedovali aktivisti nego ljubitelji cetnika i domace izdajice

VL
MI
misho32
23:04 05.08.2019.

nevjerojatno da ta petokolonaška , parazitska gamad , financirana iz državnog proračuna ili od strane hrvatskih neprijatelja , može slobodno u centru Zagreba proglašavati Oluju zločinačkim poduhvatom i valjati odurne frazetine da nitko nije odgovarao i procesuiran za zločine ue u Oluji , a tu gamad uopće ne smeta i na vode prosvjede , što za srpske zločine , koji su predhodili Oluji i kojih je bilo je 99% višei ,nitko nije odgovarao .

VL
AU
aunick
10:50 06.08.2019.

Naj pije treba sa ljubavlju razoriti, kao Vukovar, pobiti, zarobiti i to sve uz pjesmu "..salji salate bit ce mesa.." jer ovi uzivaju odredjeno meso. Nove ulcne oznake sa imenima "vrijednih heroja iz pasaluka" pisana svetom cirilicom, Vukovarci svi prezivjelii nesrbi odvedeni na odmor preko dunava a oni koji su bili protiv nebeskog naroda pobijeni. Tesko je o ovome pisati a jos teze ove babe pitati da li one imadose ikada ljudskosti pominjati i tudje zrtve. Koliko su zla i stete nanijeli prije nego sto su bjezali od kazne. Sad hoce da im netko unucima obnavlja posjede i kuce. Zlikovce treba kazniti, vase i nase nebeski narode proklete maste.

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:12 05.08.2019.

ah..što napisati? kako komentirati?

VL
CR
CroZrakomlatNo1
19:35 05.08.2019.

Od Boga izabran povijestni Hrvatski narod ne moze pocinit zlocin! Pravi Bogubojazni RKC hrvatski domoljubi imamo duznost da smo ponosni na svoj narod i svoju drzavu! Samo komunisti i nevjernici mogu bit zlocinci!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.