Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može sažeti razloge

Zlatko Hasanbegović komentirao zašto se nalazi na listi Brune Esih

Zlatko Hasanbegović
Patrik Macek/PIXSELL
06.05.2017.
u 11:20

Ključni poticaj za moj potez zapravo je politička moralna kaljuža koja je doživjela klimaks u tzv. saborskom preslagivanju

Zlatko Hasanbegović za N1 je komentirao zašto se nalazi na listi Brune Esih.

"Ključni poticaj za moj potez zapravo je politička moralna kaljuža koja je doživjela klimaks u tzv. saborskom preslagivanju. Razlozi se ne mogu sažeti u tri rečenice, o tome ću prodobnije idući tjedan", kratko je za N1 komentirao Hasanbegović.

Podsjetimo, Hasanbegović se nalazi na kandidacijskoj listi nezavisne zastupnice Brune Esih za izbore za Skupštinu Grada Zagreba, i to odmah na 2. mjestu kao što je vidljivo iz kandidacijske liste objavljene na internetskim stranicama Zagrebačkog izbornog povjerenstva.

Komentara 25

MI
miso
12:02 06.05.2017.

Svaka čast čovjeku. U pravu je što se tiče njegove ocjene o stanju - politička moralna kaljuža!

DU
Deleted user
11:47 06.05.2017.

A kaj ima raditi više medju onim političkim tezgarima. Čovjek je izabrao svoj put. Novi izbori uskoro....jesen najvjerojatnije.

DO
domljani
23:41 07.05.2017.

hasanbegoviću neće pomoć ni hodin zapis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije