Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demontaža mita

Životopis otkrio istinu o velikom Ivi Andriću: Hvalio Hitlera i Staljina, stvarao srbocentričnu sliku Balkana

03.10.2021.
u 19:10

Ivo Andrić pokazuje naglašeno pozitivan stav prema Reichu, potpuno je uvjeren u konačnu pobjedu Njemačke, hvali pakt Hitler-Staljin kao trijumf te smatra da svatko kome je stalo do održanja mira na jugoistoku mora željeti brzu pobjedu Italije u Sredozemlju“, prenosi se u njemačkim bilješkama u Berlinu

Komentara 69

JB
josip.barisic512@gmail.com
06:08 04.10.2021.

Svojim djelovanjem u njegovo vrijeme, Ivo Andrić me podsjeća na Željka Komšića danas. Obadva su podilaženjem antihrvatskim politikama postigli svoje uspjehe.

PP
plavac plavi
03:26 04.10.2021.

Hvalio je i zločinca tako zvanog Tita!!!

Avatar horuk
horuk
20:07 03.10.2021.

Prelivoda kojih ima u svakome narodu. Slican slucaj mi imamo sa djedom Pusicke. I taj je prvo bio HSP ovac pa onda presao na velikosrbsku stranu. Zadnji slican slucaj imamo sa Mesicem. Prvo veliki desnicar pa onda predje na suprotnu stranu i odjednom veliki antifa. Osobe bez karaktera i obraza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?