Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORA OBNOVA

Život na razrušenoj Banovini: Sve izgleda kao da je jučer završio rat

23.08.2021.
u 08:38

Iako Stožer civilne zaštite tvrdi da se Petrinja obnavlja, stanovnici ih demantiraju te kažu da iza svih radova stoje privatnici, a ne država

Komentara 47

SI
sisavac
08:56 23.08.2021.

svatko nek obnavlja svoju imovinu. država ako može nek pomogne nešto malo u materijalu. pa te kuće su i prije potresa bile za rušenje, u njima je zadnji put svjetlo upaljeno prije 25 godina. sisak prije potresa... 90 metara od centra kao da je završio 2. sv. rat, sve oronulo, jadno. petrinja? čitava nikakva, u dućanu robe ko 1987-e, 2 vrste salame, kruh, žemlja, jedan jogurt, napolitanke, vreća kukuruza i sanduk pive. ja sam protiv da se naš javni novac troši na privatne objekte koji će završiti u oglasniku (lijepi dio ih je i prije potresa bio). ekipa tamo ne živi, prijavljeni su tamo zbog socijale, liječnika, poreznih olakšica. ne žele dati osobne podatke kad trebaju preuzeti neku pomoć, materijal, pa zašto? dođe lik i traži benzinski agregat, veliku hondu, al osobnu ne želi dati. vani parkiran mercedes. o takvim govorimo. tih par baka i djedica ne trebaju ništa više osim kontejnera. a drugih tamo nema, nema tamo života. pogledajte ta naselja kako su izgledala 2011-2013-e godine, na googleu, street view. pa se zapitajte malo.

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
13:00 23.08.2021.

Ponašamo se kao pijani milijarderi, zašto bi mi svi obnavljali nekom kuće i stanove. Privatna imovina, obnavljaj sam.

DU
Deleted user
09:12 23.08.2021.

Za Banovinu i Kordun nitko nije pitao niti ulozio u nju 30 godina, postene ceste nema, a kamoli sta drugo.. Da nije bilo tog potresa nebi se vidio ocaj tog dijela Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije