Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel za spas

Život iza žice nitko nije zaslužio, ali Scotch ga jako teško podnosi

Foto: Privatni album
1/3
30.08.2019.
u 18:27

Dvogodišnji mješanac čeka vas u skloništu u Velikoj Gorici, gdje ga možete i upoznati, a dodatne informacije dobit ćete na 099/21-21-749

Daleko od očiju, iza rešetaka boksa, Scotch pati. Zove upomoć, a čuju ga samo zaposlenici skloništa i volonterke velikogoričke udruge Sigurna kućica.

– Ovako izgleda život psa koji plače jer ne razumije zašto je u zatvoru. Ponavljamo stalno da je jadan, da pati, nitko se nije javio. On je predivan i nježan pas, divan s ljudima, slaže se sa psima – kažu volonterke, dodajući da njegovu patnju i tugu može ukloniti samo čovjek koji će ga udomiti.

– Ovo je apel za spas, jer Scotch jako teško podnosi život u skloništu. Jedino što ga može umiriti je baš ono što mu ne možemo tako lako osigurati. A da smo ga nacrtale, ne bismo ga tako savršenog napravile – ističu volonterke, ne misleći pri tome na njegov izgled već na dobrotu.

Scotch ima dvije godine i oko 20 kilograma, cijepljen je, čipiran i kastriran. Čeka u skloništu u Velikoj Gorici, gdje ga možete i upoznati, a dodatne informacije dobit ćete na 099/21-21-749.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije