Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuđeni

Živjeli na skupoj jahti, a ubirali pomoć za siromašne

jahte
Slavko Midžor/PIXSELL, ilustracija
07.01.2015.
u 09:42

Colin je bio suvlasnik i direktor satelitske televizije na Karibima.

Colin Christholm (63) iz Minnesote osuđen je na 21 mjesec zatvora zato jer je kao beskućnik uzimao bonove za hranu i socijalnu pomoć, a zapravo je živio na jahti vrijednosti od 1,2 milijuna dolara.

Od države je dobio pomoć od 168 tisuća dolara i to u obliku hrane, novca i zdravstvenih usluga. I on i supruga će, uz zatvorske kazne, morati vratiti sav novac s kamatama.

Colin je bio suvlasnik i direktor satelitske televizije na Karibima.

>>Nova radna mjesta i kuhinje za siromašne

>>Traže socijalnu pomoć, a zarađuju na prijevozu mještana

Komentara 5

NV
novo vriijeme
10:20 07.01.2015.

U svakoj državi ima kukolja samo je pitanje da li ga država istrijebi ili ne. Ameri imaju Ameriku jer oni svoje lopove uglavnom i strpaju u zatvor. Naši šetaju po špici i državnim proslavama, sjede i odlučuju u Saboru, nitkoo ih ne lovi svima neugodno da se njihov lopovluk spomene, osim ako zaista negdje smetaju I eto Amerike svjetske velesile i Hrvatske na svim prvim mjestima korupcije i propadanja.

DU
Deleted user
10:02 07.01.2015.

Odahnuo sam s velikim olakšanjem. Takvo što u Lijepoj Našoj ne može se dogoditi ni u primisli dok nad socijalnom skrbi bdije vrhunska stručnjakinja za to područje Opačić Milančica.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:57 07.01.2015.

Hm, ljudi su većinom smeće, a političari su kategorija ispod toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije