Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se Živi zid

Sinčić: Ovo je samo početak. Pernar: Usred smo informacijskog rata!

Živi zid - Ivan Pernar, Ivan Vilibor Sinčić i Tihomir Lukanić
Foto: Facebook
1/8
27.05.2019.
u 00:11

Glas naroda čut će se i u Bruxellesu, ali ne želimo tu stati. Naš je cilj promijeniti Hrvatsku nabolje i uz vašu pomoć to ćemo i ostvariti. Hvala vam na podršci, idemo do kraja! - objavio je na Facebooku Branimir Bunjac.

Živi zid nije imao organiziran doček izbornih rezultata ni klasični izborni stožer, ali su emitirali slavlje iz jednog lokala iz kojeg su se obratili njihovi čelnici.

Prema privremenim rezultatima Živi zid je na svojim prvim izborima za Europski parlament osvojio jedan mandat.

Živi zid je emitirao slavlje iz jednog lokala uz poruku - Odsad nastavljamo borbu bez medija, dosad su samo odmagali. Hvala.

 

- Danas smo postali europarlamentarna stranka, to je svakako jedna od najznačajnijih stvari koje smo ikad napravili. To je samo početak. Slijedi sve što smo najavljivali u kampanji, početak totalne demontaže korumpiranog bankarsko-političkog sustava - rekao je Ivan Vilibor Sinčić u tom prijenosu.

- Stožera nemamo niti nam treba. Poruka medijima, kampanju nam niste pratili, ne zaslužujete ni danas biti ovdje - poručio je, što je dočekano pljeskom i gromoglasnim skandiranjem okupljenih.

- Da nam živi Živi zid, da nam živi Hrvatska - zaključio je Sinčić.

Tihomir Lukanić također je bio kritičan prema medijima istaknuvši kako nosi majicu koju je kupio na placu u Bosni i na koju nije platio porez. Radi se o majici američke grupe Green Day i natpisom American Idiot, a u istoimenoj pjesmi kritizira se utjecaj mainstream medija, objasnio je.

Ivan Pernar rekao je kako smo usred informacijskog i psihološkog rata u kojem je istina prva žrtva, u kojem se zločinačku organizaciju prikazuje kao teške poštenjake, a njih se sotonizira i cenzurira. Pernar je pozdravio i Branimira Bunjca, koji nije nazočan jer je sa svojim biračima u Međimurju.

Okupljeni su skandirali "Živi zid", "Hrvatska" i "Bunjac".

- Na izborima 2014. dobili smo tek oko pola posto glasova. Danas smo postali europarlamentarna stranka. Napravili smo veliki iskorak.  Glas naroda čut će se i u Bruxellesu, ali ne želimo tu stati. Naš je cilj promijeniti Hrvatsku nabolje i uz vašu pomoć to ćemo i ostvariti. Hvala vam na podršci, idemo do kraja! - objavio je ranije na Facebooku Branimir Bunjac.

Iz Živog zida ranije su se ironično osvrnuli na medijsko praćenje njihove izborne kampanje navodeći kako su naprosto zaključili da zajedno s novinarima ne mogu biti dulje od 10 minuta u zajedničkom prostoru.

"Diletanti, sektaši, potkapacitirani, idioti, debili i neobrazovani klošari danas čekaju rezultate bez najobjektivnijih, najpoštenijih, najinformiranijih medija", poručili su između ostalog.

Komentara 36

KA
kalimera
23:05 26.05.2019.

Treba u EU parlament poslati Pernara da imaju koga iznositi van zbog gluposti.

LI
Linomedo
01:37 27.05.2019.

U svemu su u pravu, jedino Pernar je poznat po pričanju gluposti, ali pretpostavljam da je to način da dobiju medijski prostor. Drago mi je da su uspjeli. To što su bili protiv ulaska u EU, ne znači da se ne trebaju dalje boriti za svoje ciljeve. Ja sam isto bio protiv ulaska u EU, ali izlazim uredno na izbore pa i za EU parlament.

KO
komar64
22:48 26.05.2019.

Izgleda da je čorava koka pronašla zrno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije