Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se

Zive nema već mjesec dana, njezin krevetić čeka je na istom mjestu

Foto: Privatni album
1/3
17.09.2018.
u 00:05

Pobjegla je nakon prometne nesreće u blizini Benkovca, tražili su je, vraćali se na mjesto nesreće, ali svoju kujicu nisu pronašli, kaže Zagrepčanka. Imate li informacije, nazovite na 099/69-16-083

Obitelj Ive C. iz Zagreba ljeto neće pamtiti po dobrom odmoru, moru i suncu, već po danu kad se izgubila njihova ljubimica, mješanka Ziva.

– U mjestu Šopot u blizini Benkovca 11. kolovoza imali smo prometnu nesreću. Ziva je od šoka pobjegla glavom bez obzira, nismo je uspjeli zaustaviti. Nestala je u grmlju i tko zna na koju stranu je otišla – kaže gospođa Iva. Tražili su je cijeli dan, navečer se vratili na mjesto nesreće, ali kujici ni traga ni glasa. Morali su se vratiti u Zagreb, dodaje kako joj je noga slomljena u prometnoj, a uskoro u obitelj stiže i prinova.

– Danima su je u okolici tražili dobri ljudi iz Benkovca, ali bezuspješno. Ziva može biti bilo gdje, kad je pobjegla oko vrata imala je sivu ogrlicu, a na njoj smeđi povodac. Obožava ljude i veseli se kad je netko želi pomaziti – opisuje gospođa Iva svoju ljubimicu.

Ziva je kastrirana i čipirana, a ima oko 11 kilograma. Ako ste ju negdje vidjeli, nazovite na 099/69-16-083. Njezina obitelj ne gubi nadu da će se Ziva vratiti u svoj krevetić, još uvijek je čeka na istom mjestu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

KE
kelab
04:22 17.09.2018.

Proslo je puno vremena. Sretno! Ne gubite nadu, sve je moguce.

Avatar Jean-Michel Nicolier
Jean-Michel Nicolier
07:39 17.09.2018.

Daj Bože da je nađete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije