Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznat s Tik Toka

Zgodan prodavač zapalio društvene mreže, pratiteljice hrle u njegovu trgovinu

Foto: TikTok
12.11.2022.
u 13:42

Eren na svom TikToku često dijeli videozapise sebe i svojih kolega, a upravo ga je to proslavilo.

Društvene mreže otvorila su mnoga vrata, a nije rijetkost niti da mnogi postignu slavu upravo zahvaljujući svojem TikTok profilu. Turčin Eren Yilmaz zapao je za oko mnogima zahvaljujući svojem izgledu, a s obzirom na to da često objavljuje snimke iz Lidla u kojem radi nije suludo za očekivati da bi mnogi rado posjetili upravo trgovinu u kojoj radi.

 

@ero.y24

 

♬ orijinal ses - Kerem

Eren na svom TikToku često dijeli videozapise sebe i svojih kolega, a upravo ga je to proslavilo. Brojne snimke imaju zavidan broj pregleda, a komentari su možda najbolji dokaz koliko se sviđa svojim pratiteljima čiji broj svakodnevno raste.

 

@ero.y24 #fypシ #work #foryoupage #viral @Yangazlive ♬ CUFF IT - Beyoncé

"Gdje se nalazi ovaj Lidl? Moram u nabavu namirnica", našalila se jedna pratiteljica, dok su neki pak izrazili želju da rade u tom Lidlu zbog zabavne atmosfere.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije