Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OD 90 MRTVIH
Povratak na članak

Žestoki sukobi na sjeverozapadu Sirije izazvali novi val raseljavanja prema granici s Turskom

Režimske snage uz potporu ruskih i sirijskih borbenih zrakoplova sukobile su se s pobunjeničkim skupinama na nekoliko fronti na jugoistočnim ruralnim područjima Idliba tijekom vikenda

Komentari 3

LU
luzer96
21:40 24.01.2020.

Regularne snage države Sirije (međunarodne priznate i članice UN) s punim pravom mogu i trebaju očistiti tkz.''umjerenu oporbu'' u suštini teroriste ,ubice, koljače…………….obučene da stvaraju nerede ''demokratski '' od ''demokracija''

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:32 02.12.2019.

a jeste 95-e pisali o uspjesima režimskih snaga protiv pobunjenih srba u krajini? zašto tada 'tuđmanova' vojska nije bila režimska?! a assadova, sirijska, jest? zašto američka vojska nije režimska, a ima sve odlike režimske vojske? amerika jest režim. umjesto da pišete o oslobađanju i ovog dijela sirije, vi tu lupate dvosmislene fore.. pročitani ste još 2013-e!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.