Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOL

Žestoka tučnjava na Braču: U kafiću letjele boci, ženi teško stradalo oko

Masovna tučnjava na Trešnjevačkom placu
Jurica Galoić/PIXSELL/Ilustracija
17.02.2020.
u 10:53

U jednom trenutku su bacali staklene predmete uslijed čega je komad stakla ozlijedio 34-godišnjakinju koja je bila gost u objektu.

U subotu oko 2.20 sati u Bolu na Braču u ugostiteljskom objektu tjelesno se sukobilo više muških osoba, priopćila je PU splitsko-dalmatinska u ponedjeljak ujutro.

U jednom trenutku su bacali staklene predmete uslijed čega je komad stakla ozlijedio 34-godišnjakinju koja je bila gost u objektu.

Pružena joj je liječnička pomoć i utvrđena teška tjelesna ozljeda oka zbog čega je zadržana na daljnjem bolničkom liječenju.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad pet osoba i to 25-godišnjakom, dvojicom 28-godišnjaka, 38-godišnjakom i 42-godišnjakom koji se sumnjiče za kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi, dok se jedan od 28-godišnjaka sumnjiči i za počinjenje kaznenog djela Osobito teške tjelesne ozljede sukladno čl.119 st.1. Kaznenog zakona.

Naknadno je liječničku pomoć zatražio 25-godišnjak kojem je utvrđena lakša tjelesna ozljeda.
 

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kritiko
13:11 17.02.2020.

bračani su poznati nasilnici,i to žestoki,vidio sam

MO
modovisisajteMaraschino
11:02 17.02.2020.

i onda kažu da zimi nema turističke sezone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije