Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALE TEŠKE RIJEČI

Žestoka svađa Kreše Beljaka i Davora Gjenera u studiju HRT-a

Krešo Beljak i Davor Gjenero
Foto: screenshot HRT
1/3
25.05.2017.
u 22:34

– To je kleveta što vi govorite – reagirao je Beljak na Gjenerove izjave

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak i politički analitičar Davor Gjenero žestoko su se posvađali večeras u emisiji Otvoreno HRT-a. Svađa je počela kada je Gjenero rekao da Beljak nema nijedan svoj mandat te da ih je osvojio na SDP-ovoj listi.

– Ja sam dobio više glasova i od Hasanbegovića, ja osobno, i od Bandića i mnogih velikih političara. Kako možete pričati tako? To su preferencijalni glasovi, dajte molim vas – rekao je Beljak.

– Ovak' se ne bumo razgovarali. Ljudi koji imaju jako čudan background ne bi smjeli na ovakav način...  – uzvratio je Gjenero.

– Otkud vi znate kakav ja imam background? Zašto to govorite – rekao je Beljak.

Gjenero mu je odvratio da je na televiziju došao s autom u kojemu je ostavio psa jer unutra ima radio. Beljak je, podsjetimo, u emisiji Nedjeljom u 2 lani sam priznao da je 1999. "otvarao" automobile, ali tvrdi da nije provaljivao i da nije ništa uzimao iz automobila.

– To je kleveta što vi govorite – reagirao je Beljak na Gjenerove izjave.

Situacija se nakon ovog verbalnog okršaja donekle smirila i emisija se nastavila.

 

Komentara 66

ZA
zakrapina
23:08 25.05.2017.

Treba zabraniti predizborne koalicije! Nakon izbora oni koji pređu prag neka koaliraju, kao u Njemačkoj. Pun mi je kufer više HSS-a i HNS-a. Trebaju ih HDZ i SDP otkantati, neka nestanu s političke scene.

Avatar alien79
alien79
22:56 25.05.2017.

Hahaha, Gjenero se epski istovario po Beljaku

Avatar Feniks
Feniks
22:46 25.05.2017.

I ja cucka ostavim u autu kad sam u Samoboru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije