Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ALKOHOLIZIRANOM STANJU

Žestok obračun kod Samobora: Zapucao i bacao eksploziv nakon svađe sa susjedima

Samobor sukob
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
04.01.2017.
u 20:38

Očevid na mjestu događaja trajao je cijelo poslijepodne.

Vatreno je bilo danas poslijepodne u Vrhovčaku 64 kod Samobora. Naime, kako je priopćila zagrebačka policija, 64-godišnjak, koji je bio u alkoholiziranom stanju, prvo se posvađao sa svojim susjedima. 

U jednom trenutku svađa je prešla u obračun koji je sličio obračunima na Divljem zapadu. Naime, 64-godišnjak je odnekud izvadio oružje te je zapucao, no to mu očito nije bilo dovoljno pa je bacio i eksplozivna sredstva koja su eksplodirala.

Pukom srećom u tom vatrenom obračunu nitko nije nastradao, a na mjesto događaja uskoro je došla i policija. Osumnjičeni muškarac odveden je u policijsku postaju na ispitivanje te će vjerojatno biti prijavljen za pokušaj ubojstva i ilegalno posjedovanje oružja

Policiji će zasigurno morati objasniti i odakle mu oružje iz kojeg je pucao. Neslužbeno se doznaje da je cijeli sukob nastao zbog ranijih narušenih susjedskih odnosa, a policija sinoć nije priopćila koliko je promila u krvi imao 64-godišnjak.

Očevid na mjestu događaja trajao je cijelo poslijepodne. 

>> U dvorištu isprobavao pištolj i pogodio ženu

Komentara 13

PJ
pjer1963
21:06 04.01.2017.

Ako je imao eksplozi kod kuce znaci da je uvijek bio spreman da nekoga ubije tako da Alkohol nikako ne moze da bude isprika.

PR
pravica
00:52 05.01.2017.

Ne znam zašto mi je obrisani komentar?

BU
buco135
23:18 04.01.2017.

Isti taj je ubio brata i šogoricu krajem osamdesetih te odslužio zatvorsku kaznu. U međuvremenu se malo naoružao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije