Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN NASILNIK

Ženu tukao pred djecom te prijetio da će nabaviti pištolj i sve ih pobiti

nasilje
Davor Puklavec/PIXSELL, ilustracija
24.02.2018.
u 15:55

U istražnom zatvoru je od 5. siječnja 2018. a tužiteljstvo u optužnici traži da mu se produži istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela

Zbog nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava optužen je 33-godišnjak, a optužnicu protiv njega podiglo je Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu.

Prema optužnici, 33-godišnjak se tereti da je od siječnja do prosinca 2017. u prisutnosti trogodišnje i šestogodišnje kćeri u više navrata vrijeđao svoju suprugu pogrdnim riječima, udarao ju rukama i nogama po glavi i tijelu i bacao ju na pod te ju na druge načine fizički zlostavljao. Optužen je i da joj 21. prosinca 2017. ispred zdravstvene ustanove rekao da će nabaviti pištolj i ubiti ih. U istražnom zatvoru je od 5. siječnja 2018. a tužiteljstvo u optužnici traži da mu se produži istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 6

MO
matK.O.
16:42 24.02.2018.

ciganska posla

MX
Mister X
23:59 12.07.2018.

Kad dijeca komentiraju onda se to događa da je sve bez veze . Dobro je kod čitanja nastojati i vlastiti komputer malo koristiti. Ne smo čitati jeftini stil šrezentacije jakih poteza. Ne izgleda li možda da imaju velikih problema ,a , bilo seksualnih porodičnih ekonomskih ili čak da je čovjek mentalno bolestan ? Što je u pitanju ? Kad čovjek tako "poludi" nije li maltretiran izazaivan provociran do kostiju ? Iz Čistog mira samo tako mu dođe tko hoče neka i to vjeruje. Tko misli da i gospođa ne pretijeruje u svom odnosu ? Trebalo bi malo više uvida i ustanoviti o čemu se radi .. "Ciganska posla" je dokaz pre malo životnog iskustava. Svaki 4 brak se raskida u Hrvtskoj A svaki treči se trpi jako i ostaje u bjedi zajednice. Svaki drugi si poželi da se nije nikada oženio ! Onaj tko ozbilno želi napraviti "sranje" večina njih se samo prijeti i na tome ostane, drugi pak niti prijete samo se gadno osvete.. Ovdje što činiti ? teško je reči što je pametno sad tu ?

DH
dalibor.hren
21:32 24.02.2018.

Očito nije normalna ako je godinu dana trpjela zlostavljanje! Ili, možda su se pripremali za UFC night?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije