Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pritvoren nasilni muž i očuh

Ženu pokušao ubiti, a nad pastorkom bludničio

nasilje
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL, ilustracija
24.03.2020.
u 10:54

Tijekom istrage pokušaja ubojstva otkriveno je kako je 30-godišnjak bludničio i nad svojom maloljetnom pastorkom u nekoliko navrata

Za pokušaj ubojstva i bludne radnje osumnjičen je 30-godišnjak, koji je zbog toga ispitan u velikogoričkom tužiteljstvu. Sumnjiči ga se da je 22. ožujka 2020. u 2,10 sati, prvo verbalno, a zatim i fizički napao svoju suprugu u njihovoj obiteljskoj kući u Zaprešiću.

Pokušao ju je ubiti, no u daljnjem napadu spriječila ga je njegova maloljetna pastorka, koja je pozvala policiju. Nasilni očuh je potom priveden, dok je njegova supruga prevezena u bolnicu gdje je hospitalizirana zbog teških ozljeda. Tijekom istrage pokušaja ubojstva, otkriveno je i da je 30-godišnjak u svibnju i kolovozu 2019. te 21. ožujka 2020. u Zaprešiću i na jednom otoku u Dalmaciji, bludničio nad svojom maloljetnom pastorkom.

Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici tražilo da mu se odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, a tom je zahtjevu sudac istrage udovoljio.

Komentara 5

SO
Sotona
12:53 24.03.2020.

Tijekom istrage pokušaja ubojstva, otkriveno je i da je 30-godišnjak u svibnju i kolovozu 2019. te 21. ožujka 2020. u Zaprešić i na jednom otoku u Dalmaciji, bludničio nad svojom maloljetnom pastorkom. Koliko je tu istine ne znamo zapravo nee znamo ništa . Znamo samo da je prlupao ali čime i na koji način je izazvan izazivan u beskraj ? odjednom ne znamo ; Da bi ga se dobro i pošteno riješila ubaci mu se dodatno super "bludničenje" , koje eto sada se odjednom spominje se i silovanje nego nad "maloljetnom" znamo da je zakon i u EU ponegdje j ako je 16 i želi se sa bilo kime da veseli ( i u konkurenciji sa mamicom pijanicom! ) svojevoljno nije bludničenje kao balkanski izraz !!! Sa druge strane ako nije podnesena prijava tada , a sada usput onako možda je istina možda i prije i da nije .. Ali kako vidimo i znamo Blakanski zakon i sistem već je za električnu stolicu . Čitam od sutkinje... Žena je uvijek nevina ? Možda da možda tko zna ? Nije da sam za nasilje nad ženom ali znaju neke tko d uvrijede da čak kad je i pretuće i požale se nisu svi jesene da su imale sreću jer da je pravi ne bi ni preživjele kad mu tlak dignu na 220 ..i više... Ne da zastupam jednu ili drugu stranu samo opisujem i ono što novinari ne pišu; imaju jeftini zadatak da raji prodaju samo za ne pametne čitaoce crno i bijelo .... ili dobro i samo zlo !!!!

BE
Beskucnik
21:37 24.03.2020.

Treba ga propisno kaznit ako je ovo istina ,zapravo bih ja sve njih na poligraf i dobro ispitao pozadinu ,ako je kriv min. 10 godina zatvora a ne 2 i uvjetno , niste napisali koliko god ima dijete ,bez obzira u ovom slucaju se radi o odnosu unutar obitelji i treba ga ostro kaznit ili zatvorit u umobolnicu jer tamo ocito pripada

SA
samoborka
11:39 24.03.2020.

Ok, ali nitko tim ženama ne bira te partnere. Same si ih biraju i ne prepoznaju (mnogima drugima vrlo jasne znakove) da nešto debelo ne štima s tim osobama. Takve manijake treba na električnu stolicu (pod hitno uvesti nazad smrtnu kaznu), a većinu tih žena iz takvih odnosa treba slati psiholozima jer niti s njihovim glavama najčešće nije sve u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije