Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 7°C
  • Tihomir65:

    Tijekom istrage pokušaja ubojstva, otkriveno je i da je 30-godišnjak u svibnju i kolovozu 2019. te 21. ožujka 2020. u Zaprešić i na jednom otoku u Dalmaciji, bludničio nad svojom maloljetnom pastorkom. Koliko je tu istine ne znamo zapravo ne ... prikaži još!e znamo ništa . Znamo samo da je prlupao ali čime i na koji način je izazvan izazivan u beskraj ? odjednom ne znamo ; Da bi ga se dobro i pošteno riješila ubaci mu se dodatno super "bludničenje" , koje eto sada se odjednom spominje se i silovanje nego nad "maloljetnom" znamo da je zakon i u EU ponegdje j ako je 16 i želi se sa bilo kime da veseli ( i u konkurenciji sa mamicom pijanicom! ) svojevoljno nije bludničenje kao balkanski izraz !!! Sa druge strane ako nije podnesena prijava tada , a sada usput onako možda je istina možda i prije i da nije .. Ali kako vidimo i znamo Blakanski zakon i sistem već je za električnu stolicu . Čitam od sutkinje... Žena je uvijek nevina ? Možda da možda tko zna ? Nije da sam za nasilje nad ženom ali znaju neke tko d uvrijede da čak kad je i pretuće i požale se nisu svi jesene da su imale sreću jer da je pravi ne bi ni preživjele kad mu tlak dignu na 220 ..i više... Ne da zastupam jednu ili drugu stranu samo opisujem i ono što novinari ne pišu; imaju jeftini zadatak da raji prodaju samo za ne pametne čitaoce crno i bijelo .... ili dobro i samo zlo !!!!

  • samoborka:

    Ok, ali nitko tim ženama ne bira te partnere. Same si ih biraju i ne prepoznaju (mnogima drugima vrlo jasne znakove) da nešto debelo ne štima s tim osobama. Takve manijake treba na električnu stolicu (pod hitno uvesti nazad smrtnu ... prikaži još! kaznu), a većinu tih žena iz takvih odnosa treba slati psiholozima jer niti s njihovim glavama najčešće nije sve u redu.

  • Beskucnik:

    Treba ga propisno kaznit ako je ovo istina ,zapravo bih ja sve njih na poligraf i dobro ispitao pozadinu ,ako je kriv min. 10 godina zatvora a ne 2 i uvjetno , niste napisali koliko god ima dijete ,bez obzira ... prikaži još! u ovom slucaju se radi o odnosu unutar obitelji i treba ga ostro kaznit ili zatvorit u umobolnicu jer tamo ocito pripada

Još iz rubrike Vijesti

Počela sezona berbe u voćnjacima i poljima, ali nedostaje radnika
2
POČELA SEZONA BERBE

‘U poljoprivredi angažirati i one koji su sad ostali bez posla’

Varese, Italija
Liječnik i oboljeli muškarac

Svjedočili o užasima kroz koje prolaze: 'Na odjelu nitko nije stariji od 50 i svi su kritično'

18
Ministar zdravstva Vili Beroš i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović
Koronavirus u Hrvatskoj

Konvoj autobusa s Hrvatima iz Austrije stigao u Hrvatsku

33