Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Izgubila sam se'

Žene poludjele za mladim pilotom: Nije pronašao avion, ali je postao senzacija

Russell Adams
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/6
25.03.2014.
u 16:58

Adams je vodio zračnu potragu za nestalim avionom nad Indijskim oceanom, a iako ga nije pronašao, ima mnogo fanova i među ženama i među muškarcima

Australski pilot Russell Adams, koji je sudjelovao u potrazi za nestalim Boeingom 777 Malaysia Airlinesa, postao je prava internetska senzacija zahvaljujući svom izgledu.

Adams je vodio zračnu potragu za nestalim avionom nad Indijskim oceanom, a iako ga nije pronašao, ima mnogo fanova i među ženama i među muškarcima, piše International Business Times.

"U nekoj drugoj zemlji bio bi model. U Australiji on je samo Russell Adams... pilot", piše u jednom od brojnih komentara na Twitteru. "Kapetane Russell Adams. Mislim da sam se izgubila, molim vas, pomozite pronaći me."

Podsjetimo, Boeing 777 nestao je u subotu 8. ožujka nakon što je iz Kuala Lumpura poletio za Peking. U potrazi je sudjelovalo nekoliko zemalja, brodovima i avionima. Iako olupina aviona u kojem je bilo 239 putnika nije pronađena, iz Malaysia Airlinesa izvijestili su obitelji putnika kako se na temelju dosadašnje potraga i dokaza može zaključiti da nitko nije preživio.

>> Letio je 'racionalno', Boeing 777 srušen je u samoubilačkoj misiji?

>> Malezija: Avion se srušio i nema preživjelih; Kina: Dajte dokaze!

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
19:30 25.03.2014.

Sigurno nisu "poludjele" žene čija su rodbina ili prijatelji putovali nestalim avionom!

Avatar EU afrodita
EU afrodita
20:26 25.03.2014.

prava lutka.. ko Brad Pitt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije