137 27°C

VIP izdvaja za Vas

 • Avatar Krescencije
  Krescencije:

  Pun mi je k.. takvih istraživanja. Evo nedavno smo zato iz jednog članka mogli saznati da zato žene jeftinije odlaze u mirovinu. Samo daju p..., a muškarci to plaćaju u €.

 • cigrovski.darko:

  Ovo su uzaludna 20 godišnja istraživanja koja su došla do nebitnih rezultata. Evo moja istraživanja od 30 sekundi došla su do podataka da žene čiji su muževi miljarderi imaju više novaca od čistačica, moguća je i empirujska provjera,.

 • iifever2:

  dakle, po ovom istrazivanju nije kriva "drustvena diskriminacija" ni "privilegije bijelog muskarca" vec "interakcija" medju djecom i roditeljima, a povrh toga ovaj nas domaci "strucnjak" dodatno trabunja da unatoc tomu sto u danskoj ne prave razlike izmedju muske i zenske ... prikaži još! djece kako je presudno sto se kod nas uci te djecake "vjerovati" da zene ne biraju STEM podrucja LMAO a na rudjer boskovicu 60% zena zaposleno XD dragi moji, zene ne biraju odredjena STEM podrucja (primjerice fizika) i kad im za izabrati isto ponudis punu stipendiju (bez obzira na bracu ili sestre ili sukunbabe). jednostavo jer ih vise zanima druga vrsta STEM podrucja (primjerice biologija). zasto? nije sigurno jer su imale mladjeg brata XD

Još iz rubrike Vijesti

Policija/Ilustracija
3
VOZIO IZ RIJEKE U PULU

Policija privela vozača: Vozio autobus s 2,58 promila

Autocesta
USKORO ODLUKA

Snimanje registracija, GPS naplata ili ENC kilometraža, koji će način naplate pobijediti?

2
Gabrijela Žalac
'Ova priča nije dobra'

Žalac: Penava je izmanipuliran u prosvjed usmjeren na rušenje Vlade

6