Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omotana folijom

Žena se prestravila u poznatoj trgovini: Posegnula za povrćem, a naišla na zmiju

Edeka sells from containers
Daniel Reinhardt/DPA/PIXSELL
19.05.2021.
u 09:58

– Uprava trgovine Edeka u Berlin-Friedrichshagenu pozvala je vatrogasce i policiju odmah nakon pronalaska zmije u povrću koje je stiglo iz Španjolske – priopćili su iz Edeke.

Neugodno se iznenadila jedna žena obavljajući kupnju u poznatom prehrambenom lancu Edeka u Berlinu. Kad je s police za povrće htjela uzeti brokulu, pronašla je i zmiju omotanu prozirnom najlonskom folijom. Pozvala je potom djelatnike trgovine.

– Uprava trgovine Edeka u Berlin-Friedrichshagenu pozvala je vatrogasce i policiju odmah nakon pronalaska zmije u povrću koje je stiglo iz Španjolske. U međuvremenu naš je kupac nastavio kupovati. Žena ipak nije doživjela prevelik šok. Dobra vijest je i da zmija nije otrovna – napomenuli su iz Edeke, prenosi Fenix Magazin.

Životinja je odnesena u berlinsko sklonište za životinje.

Dodajmo i kako je nedavno u Münchenu pronađen jako otrovni pauk koji se sakrio u kutiji s bananama.

Video – Djevojčica (8) ima pravi ''mali zoo'': U sobi spava s tarantulama, zmijama...

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidum
10:56 19.05.2021.

Pa što? Jedna gospođa je kod mene kupila brokulu i kad ju je izvadila iz vrećice, pobjegla je od kuće. Sreća da je kod sebe imala mobitel, pa ju je unuk nazvao i pozvao da se vrati, jer je on zvijer ubio i bacio u kantu. Budući da u proizvodnji ne koristim pesticide, u brokulu se uvukla gusjenica kupusnog bijelca. Od tog događaja prodaja je išla vrlo slabo, unatoč tome što sam ekološki uzgojenu brokulu davao u pola cijene u odnosu na tretiranu koju su prodavali ostali proizvođači i nakupci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije