Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenula razvod

Žena policajca koji je ubio George Floyda bila miss: Otkriveno što je tad govorila o suprugu

Foto: Reuters/Pixsell/Screenshot
02.06.2020.
u 13:26

Ona se rodila u Laosu 1974. godine, a njezina obitelj zbog rata pobjegla je 1977. godine na Tajland potom u SAD.

Kellie Chauvin, supruga bivšeg policajca 44-godišnjeg Dereka Chauvina optuženog za smrt George Floyda pokrenula je razvod braka.

U zahtjevu za razvod navela je kako ne traži nikakvu financijsku pomoć od svojeg bivšeg supruga, unatoč tome što je u ovom trenutku nezaposlena, navodi The Sun

Ona je sudjelovala u natjecanju za miss natjecanju za gospođu savezne države Minnesota gdje je i pobjedila, te se potom natjecala na nacionalnoj razini u Las Vegasu. Kazala je tada medijima kako je njezin suprug prava dobrica.

-  On je takav gentleman. Još uvijek mi otvara vrata, pomaže mi kad oblačim kaput. Nakon razvoda, imala sam popis koje sve karakteristike muškarac mora imati želim li opet biti u vezi i on ih ima sve - kazala je tada. 

Bivša misica navela je kako su 'nepremostive razlike' uzrok kraha njihova braka, a ona je istog dana kad je njezin suprug uhićen objavila priopćenje u kojem je izrazila sućut obitelji ubijenog Afromerikanca. 

Bivša radiologinja i policajac upoznali su se kad je Derek Chauvin doveo osumnjičenog u Medicinski centar okruga Hennepin na zdravstveni pregled. On se navodno vratio u bolnicu kako bi je pozvao na spoj. Vjenčali su se u lipnju 2010. godine. 

Ona se rodila u Laosu 1974. godine, a njezina obitelj zbog rata pobjegla je 1977. godine na Tajland potom u SAD.

Ključne riječi

Komentara 3

RA
radijatori
14:21 02.06.2020.

Opet "na Tajland". Onda je i "na Minnesotu".

SI
sisavac
14:51 02.06.2020.

sama snimka dovoljno govori sve što se dogodilo. ne treba raditi slučaj od nesretnog slučaja, spleta nesretnih okolnosti. ovo je uobičajen postupak privođenja osobe koja se opire uhićenju. mi ne znamo sve, suptilno nas hrane dijelovima snimke, mi ne znamo kako i kada je tip završio na pločniku. malo je teže vjerovati da nakon što su ga dobili u auto, da su ga izvukli van, bacili na cestu i onda još jedno vezali... histerija i huliganizam trebaju hranu. eto im, sve gori.. zadovoljni svi? inače, u americi ima dosta tekstova da su i u ovo rusi umiješani. kinezi zasad nisu... amerika je skrenula već davno, al sad je počela teturati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije