Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U BIH

Žena poginula u odronu brda kod Kaknja, djevojčice spašene

hitna pomoć
Foto: Zoran Grizelj/Pixsell
05.01.2015.
u 08:04

Najmlađoj djevojčici ozlijeđena je potkoljenica, a ostalima su ozlijeđeni donji ekstremiteti

Jedna je osoba izgubila život u odronu brda koje se jučer navečer dogodilo u naselju Bare kod Kaknja, grada u centralnoj BiH, prenosi Dnevni avaz. U ruševini su zarobljene četiri osobe, dvije žene i dvije djevojčice - S. K. i M. K. te B. M. i S. M. Dnevnom avazu neslužbeno je potvrđeno da je poginula S. K., majka djevojčice M. K.

Ostale tri osobe prebačene su u bolnicu. Djevojčicama M. K. i B. M. stanje je stabilno, dok je S. M., majka B. M., zbog mogućih komplikacija prebačena na odjel intenzivne njege. Najmlađoj djevojčici ozlijeđena je potkoljenica, a ostalima su ozlijeđeni donji ekstremiteti.

U akciji spašavanja sudjelovali su i rudari kakanjskog rudnika. Klix.ba javlja da je sedam obitelji evakuirano i smješteno u lokalnu osnovnu školu.

>> Odron odnio 16 života, oko 300 ljudi nestalo pod blatom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije